Sym scooter ile İzmir- İstanbul Fuar gezisi.

cem bu hareketinle çok büyük sevap kazandın :D ben gidip alacaktım cenkin motorunu çocuk aşk acısı yaşıyodu resmen

İzmir İl Temsilcisi
cem bu hareketinle çok büyük sevap kazandın :D ben gidip alacaktım cenkin motorunu çocuk aşk acısı yaşıyodu resmen

Evet cenk icin cok iyi oldu,

Cenk cok iyi biri onunla tanıştıgımada cok memnun oldum forumun yararlı işte :)

Eskiden istanbulda kalıcak yerim yoktu artık bir cok arkadaş edindim :)

Cenkte motoruna kavuştu umarım kazasız belasız biner istanbulda sürmek kolay degıl.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bajaj boxeri inceleyen olmadı mı

İzmir İl Temsilcisi
Tebrikler hem böyle güzel bir seyahati scooter ile yaptığın için hem de fuar fotoğrafları için. haftasonu hastalandığım için fuara gidememiştim fotolar sayesinde gitmiş kadar olduk. Teşekkürler.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin sagolun :)

Aynen Caner ya sorma abi şükür o günler geride kaldı.:king:
Cem benim acımı söndürdü hemde cem sadece motoru getirmedi hem teknik desteğiyle hem önerileriyle bana tehlike anlarında ne yapmam gerektiğini anlattı.
Uzun zaman motora binmemiştim anlattıkları bende bayağı birşey canlandırdı iyi de oldu hala ayaktayız herşey yolunda ve harika :)

Bu noktada Oğuz'u da unutmamak lazım asıl :cat: (Tr_Select) tehditler hala devam etmekte düzgün sür bilinçli ol yoksa şikayet ederim bak başını yakarım diyor :)

Allah kimseyi iki tekersiz bırakmasın :)

İzmir İl Temsilcisi
cenk adamin dibisin kanka :)

HELaL olsun ne diyim cok ğüzel bir örnek inan ben bile mutlu oldum helal sana CEM cenk de ateşini söndürmüş oldu inş istanbul yolunuz düşerse beklerim

İzmir İl Temsilcisi
HELaL olsun ne diyim cok ğüzel bir örnek inan ben bile mutlu oldum helal sana CEM cenk de ateşini söndürmüş oldu inş istanbul yolunuz düşerse beklerim

Çok teşekkür ederim sagolun :)

İstanbula gelirken birçok yere yazdım görüşelim diye fakat malesef 3-5 kişi ile tanışabildim gerek zaman gerek günler ve işler uymadı.

Umarım birdaki fuar gezisine gelirken forumdan üyelerle tanışmak beni mutlu eder :)

Fuar paylaşımın için teşekkürler,gitmiş kadar olduk.Bu yıl gitmek nasip olmadı..Ayrıca yaptığın fedakarlıkta gerçekten takdire değer.O kadar yolu yeni tanımış biri için scooter sırtında gitmen ne kadar mükemmel bir insan olduğunu göstergesidir.Benim motorda İzmir'de benimkide yazın alır getirirsin artık direk yazıcam sana..:))) 1300 km kolay değil İzmir - Diyarbakır..Şaka bi yana Allah herkese senin gibi dost nasip etsin,Allah kazadan beladan korusun seni kardeşim..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerine sağlık Cem. Keyifli bir yolculukla, keyifli bir fuar macerası geçirmişsin. Üstelik keyifli yolculuğun Cenk'in de yarasına merhem olmuş. :cat:

Fotograflarında Mustafa Toptal'ı görmem iyi oldu. Zira fuar ziyaretimizde göremedik Mustafa'yı.:pale:

Paylaşım için teşekkürler. :wiinkk:

sıtkı abi fuara yine cumartesi mi gittiniz? ben pazar gidebildim bu sene, görüşemedik. selamlar sevgiler..
bu arada mustafa cb 500 ufak kalmış altında kardeşim :D aynı sıkıntı bende de var :D

Sırf şu kızcağızların hatrına bir motor alıp çıkası gelir insanın :pl:

Sağolasın paylaşım için :cat:

İzmir İl Temsilcisi
Fuar paylaşımın için teşekkürler,gitmiş kadar olduk.Bu yıl gitmek nasip olmadı..Ayrıca yaptığın fedakarlıkta gerçekten takdire değer.O kadar yolu yeni tanımış biri için scooter sırtında gitmen ne kadar mükemmel bir insan olduğunu göstergesidir.Benim motorda İzmir'de benimkide yazın alır getirirsin artık direk yazıcam sana..)) 1300 km kolay değil İzmir - Diyarbakır..Şaka bi yana Allah herkese senin gibi dost nasip etsin,Allah kazadan beladan korusun seni kardeşim..
Kardes guzel sozlerinle duygulandirdin beni eheh :) diyarbakira yolum dusersede getiririm ama zamanin varsa bu zevki kacirma kendin gotur derim..
sen bana yaz ben yinede yardimci olurum :)

Kardes guzel sozlerinle duygulandirdin beni eheh :) diyarbakira yolum dusersede getiririm ama zamanin varsa bu zevki kacirma kendin gotur derim..
sen bana yaz ben yinede yardimci olurum :)

Eyvallah kardeşim getirirsin bilirim..:)) ben motosikleti uzun yolda kullanırım,şehir içinde pek sevmem şuan ki rekorum 3700 km..İzmir'e geldiğimde senle tanışmak isterim..Eğer yolun buralara düşerse D.bakır'da kalacak bir evin var unutma kardeşim selametle..

İzmir İl Temsilcisi
Eyvallah kardeşim getirirsin bilirim..:)) ben motosikleti uzun yolda kullanırım,şehir içinde pek sevmem şuan ki rekorum 3700 km..İzmir'e geldiğimde senle tanışmak isterim..Eğer yolun buralara düşerse D.bakır'da kalacak bir evin var unutma kardeşim selametle..
Maşallah nazar degmesin izmire gelirseniz tanismak isterim hocam saygilarla yolum dusersede mutlaka haberdar ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar