cem bu hareketinle çok büyük sevap kazandınben gidip alacaktım cenkin motorunu çocuk aşk acısı yaşıyodu resmen
Tebrikler hem böyle güzel bir seyahati scooter ile yaptığın için hem de fuar fotoğrafları için. haftasonu hastalandığım için fuara gidememiştim fotolar sayesinde gitmiş kadar olduk. Teşekkürler.
cem bu hareketinle çok büyük sevap kazandınben gidip alacaktım cenkin motorunu çocuk aşk acısı yaşıyodu resmen
HELaL olsun ne diyim cok ğüzel bir örnek inan ben bile mutlu oldum helal sana CEM cenk de ateşini söndürmüş oldu inş istanbul yolunuz düşerse beklerim
Kardes guzel sozlerinle duygulandirdin beni ehehFuar paylaşımın için teşekkürler,gitmiş kadar olduk.Bu yıl gitmek nasip olmadı..Ayrıca yaptığın fedakarlıkta gerçekten takdire değer.O kadar yolu yeni tanımış biri için scooter sırtında gitmen ne kadar mükemmel bir insan olduğunu göstergesidir.Benim motorda İzmir'de benimkide yazın alır getirirsin artık direk yazıcam sana..)) 1300 km kolay değil İzmir - Diyarbakır..Şaka bi yana Allah herkese senin gibi dost nasip etsin,Allah kazadan beladan korusun seni kardeşim..
Kardes guzel sozlerinle duygulandirdin beni ehehdiyarbakira yolum dusersede getiririm ama zamanin varsa bu zevki kacirma kendin gotur derim..
sen bana yaz ben yinede yardimci olurum![]()
Maşallah nazar degmesin izmire gelirseniz tanismak isterim hocam saygilarla yolum dusersede mutlaka haberdar ederimEyvallah kardeşim getirirsin bilirim..) ben motosikleti uzun yolda kullanırım,şehir içinde pek sevmem şuan ki rekorum 3700 km..İzmir'e geldiğimde senle tanışmak isterim..Eğer yolun buralara düşerse D.bakır'da kalacak bir evin var unutma kardeşim selametle..
Sırf şu kızcağızların hatrına bir motor alıp çıkası gelir insanınl:
Sağolasın paylaşım için :cat: