selam herkese yaw.. alican abi gidyomusun çanakklale gezisine![]()
Abicim benim memleket Çanakkale zatençanakkale şehitler abidesine giderken kilitbahiri geçtikten 19 km sonra ALÇITEPE diye bir köy var savaş zamanı ismi KİRTE orası benim köyüm zaten .... Bu geziyi ne zaman planlıyorsunuz acaba ??
Arkadaşlar
Bir arkadaşımıza sıfır SYM 250 almayı düşünüyoruz. Tavsiye edeceğiniz bir bayii varmı
SLM arkadaşlar...
Eger temiz bir GTS 250 bulabilirsem bende aranıza katılmak istiyorum! Ayrıca tek kişi degilde 2 kişilik haftasonu gezileri için SYM gts 250 ne kadar uygundur bilemiyorum çünkü amacım her haftasonu olmasada 15 günde bir istanbul dışına kaçmak. Acaba gerek özellik gerekse performans açısından gts 250 iki kişi haftasonu gezileri için yeterli olur mu?
Arkadaşlar soruma cvp alana kadar motoru aldım :queen: temiz bir gts 250 buldum ve hemen aldım umarım yukarıdaki beklentilerimi karşılar... İlk gezi organizasyonunda görüşmek tanışmak dileğiyle sevgiler
Arkadaşlar soruma cvp alana kadar motoru aldım :queen: temiz bir gts 250 buldum ve hemen aldım umarım yukarıdaki beklentilerimi karşılar... İlk gezi organizasyonunda görüşmek tanışmak dileğiyle sevgiler
Hayırlı uğurlu olsun, keyifli neşeli sürüşler nasip olsun.
Zühtüpaşam, Tarden yokmu arkadaşlar cumartesi Altan motora giden, tabii siz artik burgman başlığını izliyorsunuz takılmıyorsunuz buralara.