Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerine saglık güsel olmus.. Bende Atlas a katılıorum..Ustteki sıra fazla gibi ama yinede güsel duruo..:wiinkk:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam herkese yaw.. alican abi gidyomusun çanakklale gezisine :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abicim benim memleket Çanakkale zaten :) çanakkale şehitler abidesine giderken kilitbahiri geçtikten 19 km sonra ALÇITEPE diye bir köy var savaş zamanı ismi KİRTE orası benim köyüm zaten .... Bu geziyi ne zaman planlıyorsunuz acaba ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abicim benim memleket Çanakkale zaten :) çanakkale şehitler abidesine giderken kilitbahiri geçtikten 19 km sonra ALÇITEPE diye bir köy var savaş zamanı ismi KİRTE orası benim köyüm zaten .... Bu geziyi ne zaman planlıyorsunuz acaba ??

Burgman başlığından da takip edebilirsin..:wiinkk:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim abicim çok açıklayıcı olmuş cevabın :) :)

Arkadaşlar

Bir arkadaşımıza sıfır SYM 250 almayı düşünüyoruz. Tavsiye edeceğiniz bir bayii varmı

Arkadaşlar

Bir arkadaşımıza sıfır SYM 250 almayı düşünüyoruz. Tavsiye edeceğiniz bir bayii varmı

Öncelikle hayırlısı olur inşallah, ben NBC motordan almıştım, sanırım Altan motorda satıyor, buralara sorabilirsiniz.

Bu arada uzun zamandır ilk defa cumartesim boş, bu bahaneyle T&T kardeşlere uğrayayım diyorum, varmı gelcek arkadaş?

SLM arkadaşlar...
Eger temiz bir GTS 250 bulabilirsem bende aranıza katılmak istiyorum! Ayrıca tek kişi degilde 2 kişilik haftasonu gezileri için SYM gts 250 ne kadar uygundur bilemiyorum çünkü amacım her haftasonu olmasada 15 günde bir istanbul dışına kaçmak. Acaba gerek özellik gerekse performans açısından gts 250 iki kişi haftasonu gezileri için yeterli olur mu?

Arkadaşlar soruma cvp alana kadar motoru aldım :queen: temiz bir gts 250 buldum ve hemen aldım umarım yukarıdaki beklentilerimi karşılar... İlk gezi organizasyonunda görüşmek tanışmak dileğiyle sevgiler

Arkadaşlar soruma cvp alana kadar motoru aldım :queen: temiz bir gts 250 buldum ve hemen aldım umarım yukarıdaki beklentilerimi karşılar... İlk gezi organizasyonunda görüşmek tanışmak dileğiyle sevgiler

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin.

hayırlı olsun nerden buldun bnde bakıyorumda:) kaca geldi toplam:)

Hayırlı uğurlu olsun, keyifli neşeli sürüşler nasip olsun.

Zühtüpaşam, Tarden yokmu arkadaşlar cumartesi Altan motora giden, tabii siz artik burgman başlığını izliyorsunuz takılmıyorsunuz buralara.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı uğurlu olsun, keyifli neşeli sürüşler nasip olsun.

Zühtüpaşam, Tarden yokmu arkadaşlar cumartesi Altan motora giden, tabii siz artik burgman başlığını izliyorsunuz takılmıyorsunuz buralara.

Yok be kardeşim bugun oradaydım hatta yarım saat önce geldim.Benim için motorun markası değil karşımdakinin motorcu ruha sahip olması önemli.merak etme paşamda bende heryerdeyiz.Ama yarın ciddi sağanak yağmur bekleniyor.Yağmazsa ben çıkar takılırım ama tamer abilere doğru değil..
Bakalım yarın ola hayrola...

Valla bravo, anında yazarak cevap cuk verilmiş oldu, demekki izliyormuşsun :) Yağmur bekleniyor ama öğleden önceydi galiba, sonra duruyordu, tekrar bakarım raporlara. Bir yerlere gidersen konuşalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hava durumundan anlayan sensin ben baktım saganak gorunuyor.Birde sen bak bakalım. telefonum zaten sende var..

Heh Bugun Altan Motorda Sym , Burgman , Kymco buluşması vardı.
Herkes Lastik değiştiriyor. EEE adı üstünde iki teker. Hayata iki tekerle bağlıyız.
Onlarda sağlam olmalı. :cat:

valla benim kanıma girdiler ben degistirecegim lastiklerimi ... tamer abi ellerine saglık... canakkale donusu birdaha bakalım motora... pascha sen cok saol benimle oralara kadar geldin ... bir ara toplanalım ...

Bugün altan motorda lastikleri değiştirdim. Ve topikten birkaç arkadaşla da karşılaştım ve tanışmış olduk. Lastiklerin farkı birkaç yüz klm yaptıktan sonra belli olur esasında ama bugün daha 100 m gittiğim zaman bile çok fark olduğunun farkına vardım. Yani çıkarttığım lastiklerin ne kadar dandik olduğunu anlayın.:) Yere tutunuşu ve dönüşlerde yatışı çok güzel oldu. Bütün SYM cilere lastik değişimini tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar