Melik güle güle kullan yeni egzost unu içine siner inşallah..
Şimdi size dün yaşadıklarımdan bahsedeyim biraz...
Malum uzun yoldan geldik.Zaten motorum da 5600Km. gecmişti..Öncelikle yağımızı değiştirdik..Malum Motul yağımızı yeniledik..Devamında daha önce uyguladığımız iridyum bujinin de temziliğini yapıp (Yaklaşık 30.000Km ömrü olduğunu bildiğimizden) geri taktık.Ha bub arada hava filtremizide gizli bir operasyonla (Burdan yazamam...:cherry: ) değiştirdik...
Daha sonra belki pimpirikliliğimden:cherry: olabilir sevgili Tamer ustaya olan şikayetim sonucu varyatör ve debriyaj setini söktük..Maşallah tertemiz ve debriyajında gayet ölçülü bası uyguladıgını gördük.:cat: Daha sonra gerçekten motor konusunda teknik bir duayen olan Tamer usta; varyatörden söktüğümüz bilyalara ve varyatör yataklarına "MALİKOT" adında Hammaddesinin Afrika ormanlarından elde edildiğini öğrendiğimiz gres yağına benzer bir madde ile sevgi içeren bir

işlem uyguladı...
Ha birde gaz telimin biraz sert oldugunu öne sürerek gaz telini karbüratör üstünden söküp:cherry: hem ordan hemde elciğin yanından içine kayganlaştırıcı uyguladık...
Sonunda tekrar ofisime dönmek üzere yola revan oldum..Yolda dedimki "bu motorda bi gariplik var ama dur bakalım..Keza trafik nedeniyle performansı ölçebilecek bir sürüş yapamıyordum ama motor sanki kuş gibi olmuştu..
Akşam eve gitmek için yola çıktığımda ise önümde her zaman son sürat ölçtüğümüz uzun ve uygun tatlı yokuş aşağı yolu görünce "e hadi bakalım Bismillah" die son gaz verdim..
Sonuçmu...Sıkı durun...150 KM.!!!!!! Evet yanlış okumadınız 150Km...Nasıl oldu ne oldu bilmiorum ama bence bunun 2 nedeni olabilir...
1. Malikot 2.Hava filtresi..(Gizli bilgi sadece özelden paylaşabilirim..) 3.Tamer in eli...
O ana kadar ara hızlanmalara dikkat ettim onlarda bir değişiklik yoktu ama son hızda böle bir rakamı bu motorda ilk defa görünce sizlerle bir paylaşayım dedim..
S&S