Selamlar arkadaşlar,
Önce bir zaman foruma giremedim neler var diye birkaç sayfa geriden okudum. Hemen söyleyelim, doğrudur Bursa İli Nilüfer İlçe Emniyet müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermek üzere kurulan TDP birimine 20 adet lacivert sym gts 250 verildi. Renk tamamen bu birimdeki polis memurlarının üniformalarına uygun olması amacıyla seçildi. Yirmi motor için 200 bin ytl ise yanlış ifade. İl Özel İdaresi tarafından konuyla ilgili olarak çıkarılan ödenek miktarı 200 bin ytl. Ama 20 motor, bu motorları kullanacak olan polis memurlarının kask, üniforma, bot, eldiven giderlerinin tümü, motorlarda polis motoru olduğunu gösterecek olan amblem, patlarlı lamba -önde sis lambalarının yerine Kadir usta tarafından uyarlanan- gibi tüm harcamalardan sonra bile henüz hesapta para kaldığını ben biliyorum. O yüzden satıcı kazıklamış yaklaşımı hatalı, bunu herhalde o satıcı arkadaşlara desteği esirgemeyen Motana da kabul edecektir. :cat:
Gelelim buluşma konusuna, sevgili arkadaşlar, bu hava şartları altında biz gelemeyiz ama kalbimiz sizinle olur, size iyi eğlenceler dileriz.
Biz de kendi kendimize geçen Pazar Uludağ zirvesine çıktık, bizden sonra gelen 3 endurocu arkadaş biraz şaşırdı doğrusu bizi orada görünce. Sanırım insan isterse scooterla bile enduro gezisi yapabiliyor.
Bir önceki hafta da Kütahya Domaniç'te buluna Ilıcaksu'ya gitmiştik. Toplam 230 km süren bu yolculukta makinelerimiz bizi hiç zorlamadı ve ortalama 120-130 km/saat hızla seyrettik, uzun yol motoru arzu eden arkadaşlara duyurulur. :rendeer:
Hepinize kasklı ve iki tekerli günler dileklerimle...