selamlar.ben de gts 250 aldım.daha önce motosiklet tecrübem olmamasına ragmen cok memnunum.size danışmak istediğim birşey var.içecek koyma yerinin 3 cm üzerinde eşit uzaklıkta 2 adet beyazlaşma oldu.zannedersem plastiğin altında bulunan vidanın ısınması sonucunda oluyor.sizlerde de aynı sorun oldu mu?
tegese hayatının en dogru secimlerinden birini yapmıssın kafanda kesinlikle soru isareti olmasın zamanla haklı oldugumuzu anlarsın .. Kazasız belasız keyifli sürüsler diliorum :cat: Sayet İstanbul daysan sadece yasadıgın bu problem icin deil her türlü servis ve bu tarz durumlarda Kartal Oto Sanayiinde bulunan Altan Motordan Tamer Ustaya götürmeni tavsiye ederis ben şahsen baska hicbir ustaya ellettirmem Kara Kızanımı dier arkadaslarda benimle aynı fikirdeler emin olabilirsin :wiinkk:
Herkeze selamlar,
Yoğunluktan dolayı malesef çok sevdiğim ortamdan uzak kaldım.... bugün hırs yapıp zaman yaratmaya karar verdim ....:salut:
yazdıklarınızı okudum... yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz demek istiyorum... eski arkadaşlarıda kınıyorum... yaza yaza 2 sayfa yazmışlar.. hatta sorulara cevap vermemişler.. melik kardeşimizi üzmüşlersen bana sor melik ben sana yazarım ne istiosan :queen: :queen:
paşa ve thai nin izmir yolculuklarının güzel sonuçlandığına çok sevindim... bende çok katılmak isterdim ama malum.... kimse paşaya seyahat hakkında soru sormamış.. aslında şaşırdım.. uzun yolda motor nasıldı, yoruldu mu .. ne kadar yaktı... vb... ben bunları paşaya sormuştum bu yüzden gene sormuyorum ancak başka sorularım var.... İzmiri anlatsın.. neler yaptılar.. izmir meşurdur :queen: :queen:
SEMA (Uzzy) kardeşim gerçekten sen gittikten sonra üzüldüm.. pek senle ilgilenemedim.. ama telefi edicem.. sakın bana uğramamazlık yapma....
havalar iice bozmadan buluşalım mı? bu pazar mesela.. birer çay içeriz... gelebilenler foruma yazsın lütfen... cumartesi günü katılımcılara göre kesinleştiririz.... gelebilenler telefon numaralarınıda yazsın lütfen.. gerçi herkezin telefon numarası var ama olsun yazsın gene...
görüşmek üzere... yaa biri gelsin benim motoru alsında yıkatsın... walla yıkatamadım 15 gündür.. sitah motor gri oldu.. geçen polis çevirdi ruhsatta siyah yazio bu gri dedi...![]()
![]()
Yeliz ilanını gördüm.... açık eksiltme nedir, nasıl işler bu konu hakkında bize yazarmısın lütfen....
byeee
mertg yanılıosun ben İzmir maceralarında gerek motorsal gerekse özel anlarını bizlerle hemde resimli paylasmalarını rica ettim ama oralı olmadılar heee dediler gectiler inanmıorsan birkac konu öncesine bakabilirsin :cherry: Kardesim canın sagolsun is herzaman öncedir benimkide planlı bisey deildi biliosun en kısa zamanda ugrarım telafisini yaparıs :wiinkk: Ben bu pazar gelmek isterim saat we mekan benim icin kafiii :bounce: Bak yogunlugun yüzünden motor gercektende les gibi ben sahidim hatta üserine BENİYIKA yazdım
Son düzenleme: