Mt İzmir 1.yaş günü (resimler Sayfa 1 ve 4 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili MT Izmir Grubu,
Gureli rahmi üstad, forrap, kuvva murat kardeşim ve degerli eşi aakrep güldemet hanımefendi, karakiz,tomris, egeknn, tenten35, omer üstad ve sn.eşi ve cici kizi gülce, apv41 cengiz kardeşim ve sn. eşi, okram, babyface ve su anaklıma gelmeyen tum izmirli dostlar....
Zia da sölemiş gerçi "İzmir guzel, Izmir'in insanı güzel ama sizler herşeyden güzelsiniz" die ama..Az sölemiş..
Hep derdim hep düşünürdüm İzmir neden bu kadar güzel die..Bir kez daha anladım izmir aslında güzel değil..İçindeki gerçek dostlar izmir i bölesine çekici güzel ve yaşanır hale getirior..:rendeer:
Gerçekten muhteşem bir parti ve hafta sonu idi.... :cat:
Bende; aakrep'e, kuvva kardeşime, egeknn'e ve özellikle bizleri evinde misafir eden Tenten35'e ne kadar tesekkur etsem azdır..Ha bu arada Rahmi abiyi unutmak mümkün degil..Yaklasık 3 saat yol geldik kendisinin davetine ama değdi valla..Harika bir mangal partisi idi..(Umarım köfteyi beğenmişinizdir..:) )
Birde Manisadan katılan 2 arkadasımız vardı..Nickleri aklımda kalmadı.Onlarada tatlı sohbetleri için ayrıca teşekkürler..
Tabi partinin onur konugu ümmet abiyede özel selam ve sevgiler burdan...:rendeer:
Ha bide yine lunaparka gidip o alete binelimmi..:) hani en son birlikte bindiğimiz..Ne dersin kenan??:):wiinkk:
Bencede savasxxl, serkan79(sen zaten gelemezdin :p ) ve baba muslum, gelmediginiz icin pisman olun....:pr:
Evet harika bir hafta sonu ardından yagmurlada olsa sağ salim döndük İstanbul a..
Ha bide bandırmadan son saniyede elimizde biletlerle bizi almadan kalkan 15.30"Turgut Özal" feribotunun saygıdeger!!!!!!!!!! kaptanına burdan selam :bounce: iletiorum..!!!!!!!!!!!
En kısa sürede tekrar hep birlikte olmayı diliyor ve tüm İzmirli ve Manisalı dostlara tesekkur ediyorum tekrar tekrar.
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunu en başa koymak istedim, Skullhunter'ın jesti, gecedeki herkesi çok duygulandırdı.

cicek6dk2.jpg

resim002kr0.jpg

resim003we6.jpg

resim006tf2.jpg

resim7fs1.jpg

resim009dp5.jpg

resim010tf8.jpg

resim011ze0.jpg

resim012ud1.jpg

Grup kurmak örgütlenmek suçundan dolayı içeri gidiyoduk :p yanlız anahtarın kaybolduğunu söylediklerinde yüzümün halini görecektiniz :p
resim013of8.jpg

resim015mu8.jpg

resim016th7.jpg

Devam edecek......;)

Levent abi çok şey kaçırdın valla.... Öyle kuru kuru kutlarım mesajı olmadı bilesin :mrgreen:

resim17sm4.jpg

resim019ok8.jpg

resim027yx8.jpg

resim028kr8.jpg

resim029qw0.jpg

resim031hj9.jpg

resim032eg8.jpg

resim033tn7.jpg

resim034ba1.jpg

resim035rq2.jpg

resim036za0.jpg

resim054uh3.jpg

resim071bc7.jpg

resim069rd4.jpg

resim080at8.jpg

resim100ob9.jpg

resim103yd0.jpg

resim109rv2.jpg

resim112xt7.jpg

resim114gm1.jpg

resim115bv6.jpg

resim116zo4.jpg

resim122pt7.jpg

resim120lm4.jpg

resim127uq3.jpg

Devam edecek......;)

Valla çok vakit alıyo babyface ama daha bitmedi geliyooooooo.......

resim133xb4.jpg

resim136ww4.jpg

resim139mh8.jpg

resim140iz6.jpg

resim141xc7.jpg

resim144qy0.jpg

resim146lr8.jpg

resim149lg0.jpg

resim148ad7.jpg

resim150ue4.jpg

resim158et6.jpg

resim164hl4.jpg

resim169sv7.jpg

Devam edecek......;)

Arkadaşlar,

Kenan kardeşimle de daha önce konuştuğum gibi aynı tarihte benimde planlanmış başka bir seyahatim olduğundan, çok gelmek istememe rağmen katılamadım. ( ben de dün akşam döndüm )

Çok güzel bir organizasyon yapmışsınız. Tebrik ederim !

Bu güzel dostlukların başlangıcının 1. yıldönümünü gönülden kutlarım !

resimler bu kadar mi yaa..ekleyin daha, ben az cikmisim bu resimlerde..ellerinize saglik..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence Gecenin Fotografı budur kim ne derse desin....

resim113ol9.jpg

resim154dv5.jpg

resim152xm0.jpg

resim151zm2.jpg

resim145rs6.jpg

resim142kb0.jpg

resim163ai0.jpg

resim058xu0.jpg

resim065jq7.jpg

resim068cx5.jpg

resim078yv9.jpg

resim085hd9.jpg

resim093xb5.jpg

resim168vw7.jpg

resim094mm3.jpg

resim097yb0.jpg

resim098dy8.jpg

resim102qf2.jpg

resim104ec6.jpg

TÜm Geceye Katilan Ve GÜzel Saatlerİ PaylaŞtiĞimiz ArkadaŞlara Çok TeŞekkÜrler .mİsafİrlerİmİze Geldİklerİ Ve Geceye Renk Kattiklarindan Dolayi Tekrar TeŞekkÜrler.herŞey GÖnlÜnÜzce Ve SaĞlikli Olsun.

geziye katılamadım ve çok şey de kaçırmışız gördüğüm kadarıyla neyse. bu arada istanbuldan gelen ziya ve alican abilerimizle tanışmak çok güzeldi. beraber az da olsa vakit geçirdik dostluklar böyle başlar hele bi de rakı sofrasında balık eşliğinde başlamışsa izmirde tadından yenmez. nice yıllara, nice dostluklara. herkese sevgilerle

bu arada ya ben o insanın evrimleşip motorsikletçi olduğu tshirtlerden istiyorum. nerden ve kimden bulurum. kenan bu konuya bi el atsak

Forumdan Uzaklaştırıldı
resim174ed5.jpg

resim177zo0.jpg

Ümmet Abinin Klasik Tabela gösterme hareketi :)

resim178lq6.jpg

Bu da yeni stil tabela gösterme hareketi :) (Yanlış anlaşılma olmasın işaret barnağadır:))
resim179ou9.jpg

resim180bz0.jpg

resim181ad1.jpg

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
birlikteliğinizin devamını diliyorum.nice senelere:rendeer:

007

Güzel bir kutlama olmuş... Keşke gelebilseydim... Nice senelere... :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neler kaçıracağımı tahmin ediyordum zaten ama resimleri görünce kıskanmamak
mümkün değil neyse inşallah seneye artık izmir mt nin yıl dönümünü tekrar
kutluyorum :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
resim182ag3.jpg

resim186ws1.jpg

resim184od7.jpg

resim185im6.jpg

resim187ea5.jpg

resim188iu1.jpg

resim189ut7.jpg

resim193qg0.jpg

Manisa il sınırında fotoğraf çektirecek birini ararken, bu amca çıktı geldi.
Simit tezgahını motorunun arkasına bağlamış işinden dönüyorken bizi gördü, simit ve kolonya hediye etti.
Dünyalar tatlısı Manisalı motorcu abimizin resimlerini koymadan edemedim valla.
"Yurdumun güzel insanı" klasik bir cümledir ama başka diyecek bişey yok....

resim191tt9.jpg

resim192iy9.jpg

resim194mf4.jpg

resim197jb1.jpg

resim202pc7.jpg

resim204cq0.jpg

resim205bb6.jpg

Ve, Ben Thai ve Yol arkadaşım zuhtupasa'nın İzmir maceramızın son noktası, Eskihisar - Topçular feribotu.
Ayrıca 15 saniye farkla bizi 18 Eylül 2006 tarihli 15:30 Turgut Özal Bandırma- Yenikapı feribotuna almayan sayın kaptanı, en içten dileklerimizle halen anıyoruz.
Ancak bu anma sadece kendisini değil annesini de ilgilendirdiğinden forum kuralları gereği fazla açıklama yapamıyorum. :)

MT İzmir grubunun tüm üyelerine tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız arkadaşlar
İyi ki varsın MT.

Forrap'ın son gün fotograflarını da dört gözle bekliyoruz....

iğrençsiniz .. heçte güzel olmamış eğlendiğinizi bile sanmıyorum ühhhüüüühhhüü:pr:
lanet olası zenciler..
(gidemedik ya acımızdan kıvranıyos):queen: :queen:

MT İzmire yakışan son derece keyifli ve bir okadar da güzel bir organizasyon oldu.. Toplam 45 kişiydik ancak çeşitli nedenlerden gelemeyen çok sevdiğimiz arkadaşlarımız da vardı onları da bizlerle beraber hissettik..

İstanbuldan gelen Zühtüpaşa-Thai-Vedatkaya-Kırmızı arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederim bizleri yanlız bırakmadılar onurlandırdılar..

Manisadan gelen Racıngiski ( iskender ) ve arkadaşı + Ümmet abi sizlere de sonsuz teşekkürler..

Resimleri çektiğin ve yayınladığın için ayrıca sağol ziacım emeğine sağlık.. Bir çok arkadaşında bulunduğu daha bir çok resim var cd olarak elime geçtiği an sitede yayınlayacağım resimlerin devamını bekleyin...

Bu gece de emeği geçen ve bir arada olan tüm MT ve MT izmir üyelerine teker teker teşekkür ederim.. geride kalan 1 yılın acı tatlı anıları var hepimizde ve bu anlamlı gece de bir arada olmak bir bütün olmak beni çok mutlu etti ve keyiflendirdi.. Pazar günü dönerken Rahmi abimizin bizi çiftlik evine davet etmesi ayrı bir jest ti doğrusu güzel bir mangal partisi oldu rahmi abicim gönlünün zenginliği dostluğun abiliğin ve bizlerle olduğun için teşekkürler..

sanırım hafta sonu tek facia lunapark maceramızdı :queen: en kısa zamanda tekrarlamak isteriz değilmi zühtü paşam :bounce:

Hepinizi çok seviyorum Nice yıllara MT ve MT İzmir... :rendeer:

Arakdaşlar Davutlar-Güzelçamlı yol ayrımında sizlere hoşgeldiniz demiştim ve dediğim gibi üniversiteye gidecek olan kız arkadaşımın son 2 gününde yanında olmam gerektiğinden bu güzel etkinliğe katılamadım :pale: Çok eğlenmişsiniz fotolardan belli.... MT evimin o kadar yakınına geldi ve ben etkinliğe katılamadım (evim Davutlarda) :pr: :salut: :salut: Neyse napalım seneye artık bi daha gelirsiniz inşallah...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu son resimlerde süpermiş ama merak ettiğim bişey var hangi motor daha hızlıydı paşa seninkimi yoksa ziyanınmı:queen:

gerçekten harika geçmiş show yapmıssınız yaw:) helal olsun valla ne diyeyim zevkle resimlere baktım orada olmak hele ne güzeldir kimbilir! niye yalan söyleyeyim 10 üzerinde 10 emeği geçen' düşünen' giden' karşılayan misafirperver'lik yapan tüm MT üyelerine mod larına sonsuz sevgiler gönlünüze sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar