saka bi yana ben ciddi ciddi merak ediyorum bu motorun cin asilli olup olmadigini, yok biz senle bilgi paylasmicaz diyorsaniz bilelim ona gore tavir alalim sym kullanicilarina![]()
saka bi yana ben ciddi ciddi merak ediyorum bu motorun cin asilli olup olmadigini, yok biz senle bilgi paylasmicaz diyorsaniz bilelim ona gore tavir alalim sym kullanicilarina![]()
YAw 2 gun kaybolduk neler olmus yaw..Bizim motorların memleketinden tutda, hala joyride-dylan karsılastırmasımı dersin..
Yaw dısarıdan yeni gelen arkadaşlardan tek ricamız öncelikle Armut piş, ağzıma düş gibi davranmayıp, forumu iyice gözden geçirmeleri ve burada göremedikleri konularda soru yöneltmeleri..
Böle oldugunda daha spesifik yardımlaşma söz konusu olacaktır..
Bu arada voyager kardesim..Bende senin açmayı dusundugun yeni topiğe giremiyeceğim çünkü 43 yaşındayım..r: :mrgreen:
S&S
RAYJAY arkadaşım,
SYM motosikletleri ile ilgili her türlü bilgi , kullanan arkadaşların yorumları , alacak olanların merak ettiği hususlar da dahil olmak üzere tüm forum üyelerinin bilgisine açık olmak üzere SYM TOPIC'imizde mevcuttur.
FORUMU BİR GÖZDEN GEÇİRİRSENİZ MERAK ETTİĞİNİZDEN FAZLASINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.SİZ İLLAKİ GENE TAVIR KOYMAK DÜŞÜNCESİNDEYSENİZ BU KONUDA BİZİ BİLGİLENDİRİN LÜTFEN , YOKSA TAVIR KOYDUĞUNUZDAN NASIL HABERİMİZ OLUR Kİ ??
Hepsi arazı valla...Ama ben şahidim..Thai o biçim çalışıo walla..PAŞAM ,
B
Nerede THAİ , Nerede MERTDG , nerede diğer arkadaşlar , Hele birde sen olmazsan valla ben bu işi götüremem. TANSİYON , ŞEKER , ROMATİZMA , PANİK ATAK Birde topicteki arkadaşlarla uğraşmak beni aşar valla..
HADİ BAKALIM ŞU İSTANBUL YAKASINI BİRAZ CANLANDIR YAWW...
AVATARDAKİ SON HALİMİN RESMİ OLUP DAHA ÖNCEKİ HALİMİ BİLENLER ARADAKİ FARKI FARKEDECEKTİR.
valla ilk 3-5 sayfayi gozden gecirdim ama arada o kadar fazla baska bilgiler arada mesajlar var ki tam anlami ile ne mali oldugunu direk sormak en mantiklisi oldutavir lafi espriydi cok takilmayalim :cat:
thai kardeşim
hala listede kendimi hala gezi listesinde göremiyoruuuuuummmm.... :-(
Bu arada voyager kardesim..Bende senin açmayı dusundugun yeni topiğe giremiyeceğim çünkü 43 yaşındayım..r: :mrgreen:
S&S
yaw sen cok yasa emi...su benim resmimi yollasan msn den..:mrgreen:
S&S
@VOYAGER: Diğer esprilerin yanında bu sönük kalmış gerçekten...Fotomontaj da kötü olmuş...
ale: Daha yaratıcı ol gönlüme su serp kardeşim...
Bak aşağıda gerçek Dorado yu görebilirsin... Çalışmalarının devamını dilerim...:wiinkk:
@mertdg: ::gleam:: Bond la uğraşırsın sen haa hergün oturduğun koltuğa motsikletine felan dikkat et! ::xs26:: Ne olur ne olmaz!...::exclaim: :queen:
![]()