Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşım Tugrul 2007 Model Lacivert renk 38 lt kappa cantalı 550 km deki motoru burgman 400 ile değiştireceğinden 3600 ytl ye satıyor. Kredi kartı için birşeyler yapabilir. 300 bakımını altan motorda yaptırdı.

<Avrupa pazarında büyümek isteyen Tayvanlı motosiklet ve ticari araçlar üreticisi Sanyang Industry (SYM), İzmir'de üretim yapan Motoran firması ile motosiklet üretim ve satışını kapsayan distribütörlük anlaşması imzaladı.

Yıllık 45 bin adet motosiklet üretim kapasitesi ile sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Motoran, 2008 Mart ayından itibaren Tayvanlı firmanın toplam 7 modelini Türkiye’ye getirecek ve 2 modelini 2009’dan itibaren İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde üretecek.
Motoran'ın Satış ve Pazarlama Genel Koordinatörü Tufan Görgülü, Tayvanlı SYM'nin Türkiye'yi üretim ve lojistik üssü yapmayı planladığını belirterek işbirliğini ortaklığa ve diğer ticari araçların üretimine doğru genişletebileceklerini söyledi.
7 modelin 2'sini Türkiye'de üretecek
Tayvan, Çin ve Vietnam'daki tesislerinde yılda 600 bin adet motosiklet üreten ve 100'ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren Sanyang Industry Başkan Yardımcısı ve Dünya Sorumlusu Andy Tsai ise Motoran ile birlikte Türkiye’de ciddi yatırımlara gideceklerini belirtti. Motoran'ın 2 yıl önce motosiklet ithalatı amacıyla kurulduğunu belirten Tufan Görgülü, daha önce Türkiye'de bir firma ile çalışan SYM'nin yeni distribütör olarak kendilerini seçtiğini kaydetti. 14 Kasım itibariyle ve tekrar yenilenmek kaydı ile 2010 yılının ekim ayına kadar distribütörlük anlaşması yaptıklarını kaydeden Görgülü, Türkiye pazarı için 7 model seçtiklerini aktardı. Görgüllü, "Bunların arasından 2 modeli 2009 yılında İzmir'de üretmeye başlayacağız" dedi. >

Gözümüz aydın İnşallah ucuzada alabiliriz..

(www.referansgazetesi.com dan alınmıştır..)

sonunda joyride'ımı bir hafta geçde olsa teslim aldım, yeni tip göstergeli, mavi metalik.

teslim almadığım model için korlasa satış vekaleti verdim, yenisini teslim aldım. iki kere plaka ve tescil masrafı ödemek zorunda kaldılar, ben de iki kere noter-vekalet vermek zorunda kaldım. başta dikkat edilse iyiydi ama sözlerinde durdular ve fuarda beğendiğim modeli teslim ettiler.

Çok güzel, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ...İyi günlerde kullanman dileğiyle..
Toplam maliyeti kaça geldi bilader..

sonunda joyride'ımı bir hafta geçde olsa teslim aldım, yeni tip göstergeli, mavi metalik.

teslim almadığım model için korlasa satış vekaleti verdim, yenisini teslim aldım. iki kere plaka ve tescil masrafı ödemek zorunda kaldılar, ben de iki kere noter-vekalet vermek zorunda kaldım. başta dikkat edilse iyiydi ama sözlerinde durdular ve fuarda beğendiğim modeli teslim ettiler.

hayırlı olsun güle güle kullan. kazasız belasız sürüsler dilerim . bu satıcıların hepsi böyle baştan konuşulanla sonunda olan hep degişik oluyor. sana tavsiyem birde motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksidini yatırıp yatırmadıkları bak, daha sonra faizi ile yatırmak zorunda kalabilirsin. nbc bana aynısını yaptı :((

Herkesin Kurban Bayramı neşe ve sağlıkla geçmesi dileklerimle,Bayramınız kutlu olsun.
Saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SYM liler uzun zamandır uzak kaldık sanki :) tophanedeki bayramlaşma buluşmasında bu arayı kapatalım derim.. ben de gaza gelmiş 2 aylık miocandan olan uzaklığa artık dayanamayacakken üstelik :) kimler geliyor ?

Kurban Bayramınızı kutlar,Hayırlara vesile olmasını dilerim...Allah tekrarını nasip etsin..

Bütün SYM cilere 2008 yılında neşeli, sağlıklı güzel günler diliyorum. Yeni yılda umarım bütün düşlerinizi gerçekleştirirsiniz.

Mutlu Yıllar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler :) mutlu yıllar.. :)

Motosiklet kullanıcısı arkadaşların yeni yılda sağlıklı mutlu, motorunuzla birlikte keyifli sürüşler ve güzel bir sene gecirmenizi dilerim.

aLoha miLLet

Yahu SYM'ciler nerdesiniz. ( dicem ama bende bu ara serdim buraları :] ) SYM topicini hortlatmanın zamanıdır diyorum. Napıyorsunuz millet? Nasıl gidiyor? Bu arada yeri gelmişken Mutlu mesut yeni yeni uzun uzun yıllar diliyorum hepinize. SYMALI KaraPanter görüşemez olduk arkadaşlar.

Yahu SYM'ciler nerdesiniz. ( dicem ama bende bu ara serdim buraları :] ) SYM topicini hortlatmanın zamanıdır diyorum. Napıyorsunuz millet? Nasıl gidiyor? Bu arada yeri gelmişken Mutlu mesut yeni yeni uzun uzun yıllar diliyorum hepinize. SYMALI KaraPanter görüşemez olduk arkadaşlar.

Alien sen nerelerdesin yaw,bir gözüktün pir kayboldun...:silent:

özleştik vallahi Ama sanırım kış geldi mertlik bozuldu:queen::queen:
Özellikle sana ve SymAliye ve tüm symcilere sevgiler..

gts 250 süper bi motor

:cat::cat::cat: merhaba motosiklet sever arkadaşlar.. ben fazla yazmıyorum ama forumdan tanıdıklarım var, hisarda takılırım dersem tanırlar.sizlere gts 250 min güzelliklerini yazmak istiyorum çünkü hakkı artık.. alalı 1 yıl oldu 19400km tık yok evet tık yok sadece eksoz değişti oda çeşme otobanın da 40 derece sıcakta hiç durmadan 2 saat yol yaptım.ve eksoz a gelmeden boruda koruma var ya o vidalardan biri koptu..bu arada artcıda var, ama hararet namına hiçbirşey yok... şimdi motor 19400km aynı kayış kendi lastikleri değişmedi ve zorlu yollarda 15 den fazla izmir seferi..ben biraz kurtluyumdur gece 23 de hisarda takılırken canım sıkılıp bizim oralara yol yaparım ve 04 te bergamada solugu alırım, bu arada 3 kere gece izmire gittim,2 kere gece döndm:queen::queen: evet arkadaşlar motorumu çok seviyorum ve artık lastikler ve kayışını değiştiricem, değiştirmeden yazmak istedim başarılı beraberliğimizi, bu arada o eksoza kaynak yapıldı ve ıstanbula kadar geldi..son olarak motorunuzu sevin ve kıymetini bilin mesela ben yeni yılını kutladım:cherry:evet umarım tanışırız, kazasız belasız sağlıklı bir yaşam dilerim tüm motorcu kardeşlerime:)unutmadan benim dakar gts le yaptığım son yolculuğu çektim sis ve dağlar birde manyak soğuk izliyeceksiniz:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar