Abi hayat kalitemi artirdi symphonyden sonra

Biraz daha detay paylasayim.
Almadan once de kullanicilardan edindigim bir bilgiydi surpriz olmamak ile beraber, kasislerde on amartisorden tak diye bir ses geliyor. Avrupadaki kullancilar da bahsetmis yurtdisi forumlarda. Servis bir sorun olmadigini soylemis. Bende dert etmiyorum rodaj bakiminda bi sorarim.
Motor bi kere cok oturakli. Az once bi 30km lik surusten geldim. 5.5-6 bin devirde 110 ile keyifli stressiz otobus gibi bi yolculuk yaptim.
ön camın da etkisi buyuktur tabi ama cb250r ile 110 ile temde giderken ruzgardan kamyondan zarttan zurttan etkileniyordum. Motor sarsiliyordu ve tabi motor sesi kafami utuluyordu.
O acidan otoyol konforu gercekten nefis. Motor sesi cok az, devir dusuk, yola oturma guzel.
Titresim hic yok.Oturma pozisyonu biraz tuhaf geldi baslarda ama suan alistim. Ayaklari one uzatinca pek rahat olmuyor ama ben zaten symphonyden sandalye oturusuna aliskinim. sele cok rahat ayrica.
Gelelim performansa. Zaten almadan once youtubeda yerli yabanci ne kadar videosu varsa izlemistim. izledigim videolarda 0-100 ü asagi yukari 8-8 bucuk saniye.
Ben rodajdan dolayi hart hurt gaz acmiyorum. Ama gerek kalmiyor zaten. Yumusak kalkista 5 bin devirde motor 90-95 e kadar gule oynaya cikiyor.
Azicik daha gaz verince zaten arabalar arkada kaliyor uzuyor gidiyor. Yani hizlanmasi guzel.
Performans icin soyle soyleyim. Daha once maksi scooter olarak forza kullanmistim. Joyride forzadan cok daha seri.
Alarm olayi guzel. anahtardan hassasiyet seviyesini ayarlayabiliyosun. En hassas seviyede motora dokununca bip ediyor bidaha dokundun mu bip bip diyor 3 ye dokunursan veriyor coskuyu. Kediler korkuyor mesela. Yada motoru kurcalamaya kalkisan olursa aninda tehlikeyi puskurtuyor
Agirlik, trafik manevralari, aralar dereler, dusuk hiz dengesi cok guzel. 190 kilo rakam olarak cok gibi geliyor ama ne durdugumda, ne sehpaya alirken, ne geri geri giderken hic zorlanmadim. symphony ile arasinda 60 kilo fark var ama verdigi his sanki 10-15 kilo fark varmis gibi.
Baska aklima geldikce yazarim abi simdilik bu kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
Hocam ben bunu satmam

Soyle soyleyim, bu motor bi futbolcu olsa luca modric olurdu. Herseyi yspabilen bir motor.