5 sene önceki başlık..Hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermesin.
Ahah insallah yuce rabbim bu mesaji gelecekten bana yollamistir da 5 sene sonra da olsa bi gs aliriz5 sene önceki başlık..
Arkadaş sattı GS aldı![]()
Hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Bu kadar hızlı motosiklet çevirmenede hayranım.Joyride 300 e özel başlık yokmuş forumda burdan yazayım bende bugün 20.000 km dir sıkıntısız kullandığım Jet14 200 ile bir Joyride 300 ü takasladım , motor evime yakındı gidip bir bakayım dedim noterde buldum kendimi
10 km kadar kullandım ağırlığı şehir içi yorar diye düşünüyordum ama ilk kullanımda bile zor gelmedi , çabuk ısındım motora , alt devirlerin torklu olması çok hoşuma gitti , süspansiyonu da konfor tarafa yakın , sele altına 3 yaşında bir çocuk sığar gayet geniş dizayn edilmiş , kullandıkça burdan devam ederiz , tek kelime ile özetlersek bu fiyata 300 cc harika bir sukuter..
Sym ikinci eli hakkatten çok cezbedici , komik rakamlara alıyorum aynı şekilde uyguna satışa koyuyorum , benzer özelliklerde ve hacimde japona 400 bin verenlere şaşıyorum vallahi..Hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Bu kadar hızlı motosiklet çevirmenede hayranım.![]()
Sym ikinci eli hakkatten çok cezbedici , komik rakamlara alıyorum aynı şekilde uyguna satışa koyuyorum , benzer özelliklerde ve hacimde japona 400 bin verenlere şaşıyorum vallahi..
Takası nasıl yaptın abi üstüne nakit mi verdin. Ben de o tarz bir seyler düsünüyorumdaJoyride 300 e özel başlık yokmuş forumda burdan yazayım bende bugün 20.000 km dir sıkıntısız kullandığım Jet14 200 ile bir Joyride 300 ü takasladım , motor evime yakındı gidip bir bakayım dedim noterde buldum kendimi
10 km kadar kullandım ağırlığı şehir içi yorar diye düşünüyordum ama ilk kullanımda bile zor gelmedi , çabuk ısındım motora , alt devirlerin torklu olması çok hoşuma gitti , süspansiyonu da konfor tarafa yakın , sele altına 3 yaşında bir çocuk sığar gayet geniş dizayn edilmiş , kullandıkça burdan devam ederiz , tek kelime ile özetlersek bu fiyata 300 cc harika bir sukuter..
Evet üstüne nakit verdim benim motor Joyride ın yarı fiyatına satılıyor..Takası nasıl yaptın abi üstüne nakit mi verdin. Ben de o tarz bir seyler düsünüyorumda
Abi öyle demezsen aramızdan bazıları adv350 alıcakta…Sym ikinci eli hakkatten çok cezbedici , komik rakamlara alıyorum aynı şekilde uyguna satışa koyuyorum , benzer özelliklerde ve hacimde japona 400 bin verenlere şaşıyorum vallahi..
Alana hayırlı olsun Adv 350 test sürüşü yaptım süspansiyon kalitesi o sınıfta en iyisi diyebilirim , takip edemedim kimmiş o yiğitAbi öyle demezsen aramızdan bazıları adv350 alıcakta…
Dün 10 bugün 20 km şehir içi kullandım Joyride'ı , daha önce Symphony ile birebir aynı Peugeot Tweet kullanmıştım , aralarında 40 kg fark var ama araya dereye rahat girdim çıktım , park ederken elle az ileri geri alırken ağırlığını hissettiriyor doğal olarak , 5-6 km kadar çevre yolundan geçtim 120 ye kadar çıktım 6-7bin devirlerde yağ gibi akıyor Joyride , son kullandığım Jet14 200 120 ile giderken 10.000 devir çeviriyordu..Bir Sym sypony 200 st kullanıcısı olarak her ne kadar büyük scooter'a geçmek istesem de Sypony den kopamıyorum. Her kullanışımda vazgeçiyorum. Kendine nasıl bağlıyorsa meret.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin ama köfte turlarına sen yine de Gs ile gel de sana skuterci, Dct'ci hımbıl Hondacı muamelesi yapmayalım.Joyride 300 e özel başlık yokmuş forumda burdan yazayım bende bugün 20.000 km dir sıkıntısız kullandığım Jet14 200 ile bir Joyride 300 ü takasladım , motor evime yakındı gidip bir bakayım dedim noterde buldum kendimi
Hayırlı olsun motorunuz. Güle güle ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.Sym ikinci eli hakkatten çok cezbedici , komik rakamlara alıyorum aynı şekilde uyguna satışa koyuyorum , benzer özelliklerde ve hacimde japona 400 bin verenlere şaşıyorum vallahi..
Teşekkür ettim Tommy , köfte turu nerdee sen İzmir'e gittin o nefis köftelere hasret kaldık köfteci Yusufa esir olduk , ulen 7 dk da önüme koyuyorlar köfteyi başka yere girmek istemiyorumHayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin ama köfte turlarına sen yine de Gs ile gel de sana skuterci, Dct'ci hımbıl Hondacı muamelesi yapmayalım.
Teşekkür ederim üstadHayırlı olsun motorunuz. Güle güle ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Sen bir Pazar gününü ayarla, ben stop ede ede gelirim İstanbul'aTeşekkür ettim Tommy , köfte turu nerdee sen İzmir'e gittin o nefis köftelere hasret kaldık köfteci Yusufa esir olduk , ulen 7 dk da önüme koyuyorlar köfteyi başka yere girmek istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim üstad![]()
Yoksa önümüzdeki hafta mı?Sen bir Pazar gününü ayarla, ben stop ede ede gelirim İstanbul'a![]()