sym joyride 300 aldim:)

Motosikleti
TVS Raider 125
Ana sayfada çıktı karşıma ahahaha hiç dikkat etmedim. O hayırlı olsun o zaman :)

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Kazasız keyifli güvenli sürüşler dilerim

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Wind ve nikfurie yazmış, ben bu başlığa nasıl denk gelmedim dedirtti .d

Doğru yolda olmak güzel, yoksa denk gelemezdim herhalde.

Benzer durumda forza'yı geride bırakayım bende bu durumda .d

Joyride 300 e özel başlık yokmuş forumda burdan yazayım bende bugün 20.000 km dir sıkıntısız kullandığım Jet14 200 ile bir Joyride 300 ü takasladım , motor evime yakındı gidip bir bakayım dedim noterde buldum kendimi 😅

10 km kadar kullandım ağırlığı şehir içi yorar diye düşünüyordum ama ilk kullanımda bile zor gelmedi , çabuk ısındım motora , alt devirlerin torklu olması çok hoşuma gitti , süspansiyonu da konfor tarafa yakın , sele altına 3 yaşında bir çocuk sığar gayet geniş dizayn edilmiş , kullandıkça burdan devam ederiz , tek kelime ile özetlersek bu fiyata 300 cc harika bir sukuter..

Motosikleti
Ns200 15"
Joyride 300 e özel başlık yokmuş forumda burdan yazayım bende bugün 20.000 km dir sıkıntısız kullandığım Jet14 200 ile bir Joyride 300 ü takasladım , motor evime yakındı gidip bir bakayım dedim noterde buldum kendimi 😅

10 km kadar kullandım ağırlığı şehir içi yorar diye düşünüyordum ama ilk kullanımda bile zor gelmedi , çabuk ısındım motora , alt devirlerin torklu olması çok hoşuma gitti , süspansiyonu da konfor tarafa yakın , sele altına 3 yaşında bir çocuk sığar gayet geniş dizayn edilmiş , kullandıkça burdan devam ederiz , tek kelime ile özetlersek bu fiyata 300 cc harika bir sukuter..
Hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Bu kadar hızlı motosiklet çevirmenede hayranım. :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sym ikinci eli hakkatten çok cezbedici , komik rakamlara alıyorum aynı şekilde uyguna satışa koyuyorum , benzer özelliklerde ve hacimde japona 400 bin verenlere şaşıyorum vallahi..

Takası nasıl yaptın abi üstüne nakit mi verdin. Ben de o tarz bir seyler düsünüyorumda

Motosikleti
Forza 250
Sym ikinci eli hakkatten çok cezbedici , komik rakamlara alıyorum aynı şekilde uyguna satışa koyuyorum , benzer özelliklerde ve hacimde japona 400 bin verenlere şaşıyorum vallahi..
Abi öyle demezsen aramızdan bazıları adv350 alıcakta…

Bir Sym sypony 200 st kullanıcısı olarak her ne kadar büyük scooter'a geçmek istesem de Sypony den kopamıyorum. Her kullanışımda vazgeçiyorum. Kendine nasıl bağlıyorsa meret.

Bir Sym sypony 200 st kullanıcısı olarak her ne kadar büyük scooter'a geçmek istesem de Sypony den kopamıyorum. Her kullanışımda vazgeçiyorum. Kendine nasıl bağlıyorsa meret.
Dün 10 bugün 20 km şehir içi kullandım Joyride'ı , daha önce Symphony ile birebir aynı Peugeot Tweet kullanmıştım , aralarında 40 kg fark var ama araya dereye rahat girdim çıktım , park ederken elle az ileri geri alırken ağırlığını hissettiriyor doğal olarak , 5-6 km kadar çevre yolundan geçtim 120 ye kadar çıktım 6-7bin devirlerde yağ gibi akıyor Joyride , son kullandığım Jet14 200 120 ile giderken 10.000 devir çeviriyordu..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin ama köfte turlarına sen yine de Gs ile gel de sana skuterci, Dct'ci hımbıl Hondacı muamelesi yapmayalım.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hayırlı olsun motorunuz. Güle güle ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin ama köfte turlarına sen yine de Gs ile gel de sana skuterci, Dct'ci hımbıl Hondacı muamelesi yapmayalım.
Teşekkür ettim Tommy , köfte turu nerdee sen İzmir'e gittin o nefis köftelere hasret kaldık köfteci Yusufa esir olduk , ulen 7 dk da önüme koyuyorlar köfteyi başka yere girmek istemiyorum 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun motorunuz. Güle güle ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim üstad 😍

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Teşekkür ettim Tommy , köfte turu nerdee sen İzmir'e gittin o nefis köftelere hasret kaldık köfteci Yusufa esir olduk , ulen 7 dk da önüme koyuyorlar köfteyi başka yere girmek istemiyorum 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim üstad 😍
Sen bir Pazar gününü ayarla, ben stop ede ede gelirim İstanbul'a :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar