Sym jet x kullanıcıları

Sym jetx kullanıcısı olarak hiçbir form olmadığını gördüm. Bende bu yüzden buraya bir başlık açma ihtiyacı duydum ki jet x kullanıcısı olacak birbirimizle fikir alışverişi yaparız diye düşündüm.
İlk olarak bir soru ile ben başlayım. İçerisindeki antifiriz sıvısını nerden tedarik edebilirim?

Motosikleti
Ns200 15"
Fabrikadan önerdiği tipteki kaliteli markaların bütün soğutma sıvılarını kullanabilirsiniz. Eğer eksiltme yaptıysa bu seviyeyi saf su ile tamamlayabilirsiniz. Sağlıklı bir sistemde eksiltme olmamalı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Selamlar bi önceki motorumdur yaklaşık 10k km kullandım kendisini. Sanırım içerisinde mavi antifriz vardı. Bunu %50 saf su ile karıştırıp koyuyorduk. Bi ara ilave yapmak istemiş yazın suyunu eksilttiği için ama bu renkte bulamadım piyasada, sadece servisinde vardı. Bi de sanırım motul'un dü servisin kullandığı. Servis bana farklı renkte kullansan sorun olmaz demişti ama bunu da belirtmek isterim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu motora su ekleme yapmak için sele altını çıkarmak gerekiyor kapağa ulaşmak için. Bu çok meşakatli geldiği için tahliye hortumundan dolduruyodum ben. Bu hortum kuyruk kısmında plakalığın arkasında bulunabilir normalde fazla veya genleşen suyu tahliye etmek için var. Ben pet şişenin ucunu delip bu hortumu geçiriyodum şişeyi sıkınca su depoya gidiyodu. Sıfır uğraş

Son bir ek. Bu motoru yazın sıkıştırınca hafif su ekslitiyor. Arabalardaki gibi komple kapalı bir çevrim yok. Kapağını gören biliyodur zaten, allaha emanet bi kapak. O yüzden bu durum normal, yazın sık sık su kontrolü yapmak faydalı olur.

Son düzenleme:
Bende modülün bir sarı radyatör suyu var onu koymak istiyorum. Ancak orjinali mi daha iyi olur emin olamadım.
Başka bi konu olarak aranızda hiç baga değiştiren varmı. Ağır baga takmak istiyorum. Son hız için

Jetx tesisatından anlayanlar yardımcı olacaktır eminim. Motora sis farı ve elçin ısıtma takmak istiyorum ama kontaktan almam elektiriği. Koltuğunda altında sarı bi sigorta var motorun sanırım o açık olmadan motor çalılmıyor ama ekran felan geliyor. Ben enerjiyi bu sigortadan alsam bi zararı olurmu. Bilen yada daha önceden motoru açıp inceleyen varmı o sigorta nere bağlanıyor.

Motorda şu eksiltme zaten normaldir diye biliyorum yazın çok sıkıştırma durumunda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar