Hayrlı olsun Arbetus, Kawasaki ile görünüş pek farklı değil sanki ? 2 haftalık tecrübene dayanarak Suzi ile farkları nedir, sürüş, zevk, ses gibi ?
Merhaba,
Öncelikle farklılıklarından başlayayım ;
* VL 800 VN 800 den daha geniş ve uzun Bu genişlik, sürücü ve yolcuya daha geniş yer bırakmakta bu da uzun yolculuklarda VN ye oranla daha fazla konfor sağlamakta.
* VL 800 ün ön lastik ebatı, VN 800 ün hemen hemen arka lastiği ile aynı. Lastiklerin geniş olması virajlara daha güvenli girmesini sağlamakta.
* VL 800 Şaftlı bir motor. her nekadar güçten biraz feragat edilmiş olsa da , Temiz oluşu, kısa bakımlara ihtiyaç duymaması, uzun yola çıkarken alınması gerekenler arasında birkaç şeyin eksik olmasını sağlıyor

* VL nin motoru VN nin motoruna oranla daha çabuk ısınıyor. VN 800 ü 2 yılı geçik kullandım. Hatırladığım kadarıyla 2 kere fan açtı. Kışın iyi olduğu kesin, ancak yazın mantar olma riskimiz var. servis manualindeki yağ grafiğine bakım bir kademe büyük viskozitedeki yağı kullanacağım
* Sürüş kesinlikle çok daha iyi çok yormuyor. Özellikle 2 kişilik sürüşlerde.
* Ses olayına gelince, Vn nin o enfes sektirmesi yok bunda

, daha çok amerikan muscle car tipi bir sesi var. Tabi üzerindeki Egzostan da farkedebilir bu durum. VN 800 ümde OWC marka egzos vardı. VL 800 de Higway Hawk drag pipe tipi egzos var. En kısa zamanda HH nin baffle larını OWC ile değiştireceğim.
* Keşke VL de de olsa dediğim şeylerden birisi de tork. VN zincir aktarım olduğu için kesinlikle ara hızlanmalarda ve düşük devirlerde daha güçlü.
Son olarak eklemek istediğim. Bu deneyim ve çıkarımlarımı 2 haftalık deneyimimle çıkarmadım. Arkadaşımı 2008 İntruder2 ı vardı ve 1 sene boyunca ben VN ile o da VL ile 5000 km ye yakın yol yaptık. o yol deneyimleri de bu motoru almamda etken oldu. Neden intruder değil de volusia aldın diye soracak olursanız. Karbüratörlü motorlar piyasadan silinene kadar karbüratörlü motor kullanmaya devam edeceğim.
Bu arada bu yaz senin memlekete ( benim de sayılır

) yol yapma planımız var.
Sağlıcakla.