Suzuki marauder 800 bi bakarmısınız ?

Motor çok iyi görünüyor ama bu fiyata bu güzel görüntü altından güzel olmayan sürprizler çıkabilir.

nasipse bodrumda motor nelerine bakmalıyımyım yani kaybım olursa bi yol parası olucak ama hakketten güzelse çok karlı olucam adamın söyledigi tek problem manifolt ve tekerlek sizce ne yapmalıyım motorun nelerine bakmalıyım acaba zaten 1,5 - 2 sene motor yatmış yardımlarınızı bekliyorum.

Çok güçlü alıştığınızda kıvrak ve sorun çıkarmayan bir motordur.

Tek sıkıntı ilk çalıştırmada biraz nazlıdır. Bazen hemen bujiyi ıslatıp tek siindire düşüyor. Sonra buji bozup yeni buji takmanız gerekebiliyor.
Motora alışana kadar mutlaka yedek buji taşıyın.
Bu paraya daha iyisini bulmanız zor. Mekanik olarak sorunsuz evladiyelik bir makine var üzerinde.
Sesi hiç v motor gibi değil. Sıralı 2 silindir gibi çalışır.
vs vs
.
Bende bu motordan vardı ama hiç sorun yaşamadımki şurasına dikkat edin diyemiyorum :)

Son düzenleme:
Ben bu modeli pek tanımıyorum ama motor alıp satmış biri olarak söylüyorum 1,5-2 sene yatmış motorun tek problemi manifolt olmayacaktır-ki bence motor vuruntu vs. çekişten düşünce manifolttan şüphelenilmiştir sahibi de o sırada uğraşamamıştır açıp bakılması gerek.5 900 verip kurtulamayacaksın.Üstüne yatırım isteyecektir benden söylemesi.

ya zaten özellikle sordum hani bakın bişi varsa izmirden ta oralara kadar gelmeyeyim diye fakat söyledigi sadece bu promlemler zaten o farketmemiş motoru çalıştırıyorum dedi 15 -20 dk sonra hızlı çalısmaya baslıyor dedi bende tamirciye götürdüm dedi manifoltta problem varmış dedi başka bi sıkıntısı yok dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar