Bugün itibariyle inazumama kavuştum beklediğimden çok çok daha rahat ve güzel![]()
Arkadaşlar 7 temmuz pazartesi bende inazumaya kavuşuyorum inşallah, bugün eskişehir denge ticaretle konuşup siyah rengini ayırttım rabbim nasip ederse pazartesi ödememi yapıp teslim alıcam. Satın alan arkadaşlara bir sorum var motora serviste ne gibi bir bakım yapıp teslim ediyorlar ve ayrıca ne kadar vakit alır bu işlem, çünkü motoru alıp eskişehirden sivrihisara(ilçesine) götürcem yani 100 km yola çıkıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Yokmu bilgilendirebilecek bir arkadaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Bir açıklama yapacak inazuma sahibi bulamadık ya
Eski bir inazuma sahibi olarak bakım dediğin nedir bilmiyorum ama motor demonte geldiği için montaj yapıyorlar. İstediğin aksesuarlar varsa onlarıda monte ediyorlar. Daha sonra zincir yağlanıyor yakıt konuluyor vs... Özetle motor yol için hazır bir durumda oluyor. Senin dikkat etmen gereken ilk kilometreler olduğu için motorun tüm aksamının(frenler, lastikler) henüz tam performansı ile çalışmadığını bilmen ve rodajı sınırlarına uygun sürüş yapman.
Arkadaşlar 7 temmuz pazartesi bende inazumaya kavuşuyorum inşallah, bugün eskişehir denge ticaretle konuşup siyah rengini ayırttım rabbim nasip ederse pazartesi ödememi yapıp teslim alıcam. Satın alan arkadaşlara bir sorum var motora serviste ne gibi bir bakım yapıp teslim ediyorlar ve ayrıca ne kadar vakit alır bu işlem, çünkü motoru alıp eskişehirden sivrihisara(ilçesine) götürcem yani 100 km yola çıkıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Yokmu bilgilendirebilecek bir arkadaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Bir açıklama yapacak inazuma sahibi bulamadık ya
Selamlar inazuma'lılar. Şehir içinde sıkıntılı olduğu için CBR 250R satıp biraz daha rahat oturuş pozisyonu olan bir modele geçmek istiyorum. Inazuma adaylardan birisi. Ne dersiniz? Şehir içi için rahat bir alet midir?
İnazuma kullanan arkadaşlar, makinanın ortalama yakıt tüketimi tam olarak nedir ? 250cc sınıfında, en fazla yakıt tüketen makina olduğu iddialarının doğruluk payı nedir ? teşekkürler...
Ne amaçla aldın bilmiyorum ama ben 13k neredeyse hergün kullandım, şartlarım değiştiği için değiştirdim yoksa koleksiyonluk motor. Hayırlı uğurlu olsun.
İnazuma kullanan arkadaşlar, makinanın ortalama yakıt tüketimi tam olarak nedir ? 250cc sınıfında, en fazla yakıt tüketen makina olduğu iddialarının doğruluk payı nedir ? teşekkürler...
Hayýrlý olsun dileklerini sunan herkese teþekkürler daha iyileri sizlerin olsun, motoru hergün gibi kullanýcak fýrsatým yok ama daha önce kullandýðým motorlarýn km ortalamasýna baktýðýmda yýlda 13 bin km yapýyorum, büyük ihtimal þehir içi az kullanýcam, köyden ilçeye veya þehire... Pulsarýn orta devirdeki ivmelenmesi suzukiye oranla yetersiz (bana göre) ayrýca daha oturaklý daha dengeli bu yuzden seçimim inazuma oldu
Zaten ikiside bir biri ile kýyaslanacak motorlar deðil iki motorunda karakterleri farklý ve ap ayrý çizgileri var
Uyarınız için teşekkürler hatırlatmanız çok iyi oldu, yaklaşık bir ay önce pulsar ve inazumayı kullanarak bir seçim yaptım (iyi yada kötü karşılaştırması değil) benim isteklerimi karşılayan ve bana hitap eden motor inazuma oldu, kısaca bundan sonra yol arkadaşım inazuma
Bu akşam Ankara Yaşamkent'te gördüğüm 06 EA 3673 burada mı?
Yakıt tüketimini takip etmek için android'te Mileage programını kullanıyorum. 1480 km'deyim, şimdiye kadarki ortalama yakıt tüketimim şehir içi - şehir dışı karışık 3,47 Lt/100km. Dün 250 km şehir dışı yaptım, ortalama 85-90 km/h saat hızla (maksimum 110'a çıktım) 3,31 Lt/100km yaktı. 3,8Lt/100km nin altına düşmeyenler de varmış, motorlarında mı sorun var yoksa çok mu agresif kullanıyorlar bilmiyorum![]()
Bende 15k kilometre kullandım bahsettiğiniz rakamlar hiç olmadı bence onlar agresif değil siz sakin kullanıyorsunuz![]()