Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
10.500 TL verip de kazalı motor alma bence. O fiyata kazasız bulursun gibime geliyor. 11.000- 11.500 fiyat verenlere teklif yap. Pazarlık payları muhakkak vardır.

teşekkür ettim, bakalım belki bunlar da pazarlıkla 10bine bırakır.
anlattıklarına göre motor yada şaside bişey yokmuş gibi görünüyo, kendi sattıkları motoru farklı gösterirler mi bilmiyorum, gidip görmek lazım.

MErhabalar..
Aramızda sıfır kilometre motoru kredi kartına taksitle alan varmıdır acaba?Yada böyle bir imkanın bulunup bulunmadığı hakkında bilgisi olan varmıdır?

merhaba inazumacı arkadaşlar, şu motor nasıldır, fikirlerinizi sorayım dedim bilen eden varsa memnun oldurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-alsancak-otodan-gw250-inazuma-170162256/detay

herkese keyifli sürüşler.

Bende inazumayı hem sağa hem sola yatırmıştım. Ufak birkaç çizik dışında hiçbir sıkıntı oluşmamıştı. Diyeceğim sadece yatma ile koruma demiri grenaj falan kırılmaz. Zaten kendi kendine yatmışsanda cebinden yaptıracağın için sigortada kaydın olmaz.

Kredilendirmeden kasıt kredi kartına mı cektiriyorlar yoksa kredi mi çıkarttırıyorlar çunku bu motoru kredisiz alamayacagım galiba

Kredi çıkartıyor, isterseniz internetten eskişehir denge ticaret yazarak tlf numarasına ulaşabilirsiniz.. Ben nakit aldığım için işin o kısmının nasıl olduğunu tam bilmiyorum fakat mağaza içinde kredi veriyorlar türkiye finans ile

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:43 ----------

Sevgili arslan26, pulsar ve İnazuma biribirine alternatif gibi görünüyor olsa da, fiyat farkı çok fazla. Buna rağmen nasıl bir karşılaştırma ve nasıl bir kıyaslama yaptınız da İnazuma da karar kıldınız ? istek ve beklentilerim derken, tam olarak kasdettiğiniz şeyler nelerdir ? açıklarsanız memnun olurum. Selamlar...

Merhabalar, pulsar ve inazuma alternatif gibi görünüyor olsada fiyat farkı ve her iki motorunda farklı özelliklere sahip olması kullanıcısını ve kullanım amacını oldukça değiştiriyor öncelikle her iki motoruda kullanmanızı tavsiye ederim, ben motosiklet kullanımımı daha çok köyden şehire ve köyden ilçeye gitmek için kullanıcam (yani köyden şehire gitmek yaklaşık 90km) bu yüzden yaptığım km nin büyük çoğunluğu şehir dışı yolda olucak inazuma pulsara oranla uzun yola daha yatkın ve konforlu ayrıca yolda daha oturaklı gidiyor, şehir içi kıyaslamasına gelirsek pulsarla şehir içinde yaptığınız kıvraklığı inazumayla yapamazsınız yada ben yapamıyorum, her iki motoruda 6. Viteste 5000d/dk düşürüp tekrar gaz açtım gerisini siz düşünün, ben asla kalite karşılaştırması yapmadım şahsen düz mantıkla motosiklet alsaydım kesinlikle pulsar alırdım parasına göre gayet güzel motor 6000 e cbf ye verilmez yani... Detaylı bilgi istersen özelden de yazarım pulsar ve inazuma için

Bu arada düz mantıkla motor almaktan bahsettim ama yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
Kadıköy bayi mototaşdan kredi kartı ile 6 taksit aldım. 150 tl ekledi alırken banka komisyonu adı altında. Vural beye telefon açıp danışabilirsiniz

MErhabalar..
Aramızda sıfır kilometre motoru kredi kartına taksitle alan varmıdır acaba?Yada böyle bir imkanın bulunup bulunmadığı hakkında bilgisi olan varmıdır?

Kadıköy bayi mototaşdan kredi kartı ile 6 taksit aldım. 150 tl ekledi alırken banka komisyonu adı altında. Vural beye telefon açıp danışabilirsiniz

Bugün arayıp konuştum zaten siyah olanın gelmesi 1 ayı bulacakmış bende cumartesi günü gidip halletmeyi düşünüyorum..İlginiz için çok teşekkürler..

Kampanyamız için yarın son gün
Siperlik + Radyatör koruma + Gidon Pad. Hepsi birden 200 TL.
3 taksit 218 TL, 9 taksit 230 TL
Siperlik Füme renk tek model
Radyatör Koruma 7 Model
Gidon Pad 5 Model

Detaylı resim için tıklayın : Siperlik

10302171_751717248223319_8125118251850344781_n.jpg

1538783_701622773232767_4032171454442386703_n.jpg

10481611_750552648339779_7866529194894269940_n.jpg

Arkadaşlar inazumanın ön çamurlukta çizikler var biraz derin çizik, neler yapabilirim kaplama yaptırılabilirmi ?

10000 bakım 380 tl yağ,yağ filtresi,hava filtresi, bujiler,arka balatalar.... arabanın ki bu kadar tutmamıştı ya....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Bende inazumayı hem sağa hem sola yatırmıştım. Ufak birkaç çizik dışında hiçbir sıkıntı oluşmamıştı. Diyeceğim sadece yatma ile koruma demiri grenaj falan kırılmaz. Zaten kendi kendine yatmışsanda cebinden yaptıracağın için sigortada kaydın olmaz.

durduğu yerde yatırdım,koruma demiri harika iş görüyor(orijinal) manet yamuluyor,grenaj falan yere değmiyor bilgine.....

bu meret hareketsizken çok ağır, 95 kiloyum tutamadım beni de çekti aşağıya.. :santa:

haa bide ön çamurluk uzun olduğundan çizik oluşuyor .... Direk burnunu sürtüyor ama akıllanmıyor. :queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar inazuma önçamurluk çizikten dolayı boyatan varmı? Yada çizikler için neler yapılabilir cevaplarsanız sevinirim

Arslan26,

Fırın boya ister ama siyah olduğu için çoğu boyacı da yaptırabilirsin. Resim atma imkanın varsa çıkartma vs öneren olabilir. Kaplama illaki yaptırabilirsin. Mesela çakma karbon fiber kaplamalar var. Geçmiş olsun. Nazar nazar... Bol bol oku üfle.

Made in japan ırc. Türk malı ırc lerden kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Diğer motorumda da ırc var şahsen memnunum, tabiki tüm lastikleri tecrübe etmiş biri değilim ama en azından benim gibi sakin kullanan birine yetiyor şimdilik, inazumayı daha tam anlamıyla kullanamadığım için lastikleri hakkında pek fikrim yok, zaten lastiği değiştirecek ne vakit var nede o na ayıracak para :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar