yeteneğin halka arzı. allah utandırmasın başarılar diliyoruz destekliyoruz..
artık biryerlerden başlamak lazım nihatcım ,neticenin bu boyuta geleceğini allah var tahmin etmemiştim , aslında şunu söyleyebilirimki sevdiğim ,işleri yapmaktan hem zevk alıyor hem kafa dağıtıyordum , bana bir nevi terapi oluyordu aslında

bir çok arkadaşımın sayesinde ,çok renkli kişiliğim olduğunu sizler sayesinde öğrendim , burada çok şey öğrendim aslında , bir şeyleri paylaşırken , bilmediklerimide öğrendim , sevdiğim bir ağabeyim sayesinde ilk çanta demiriyle başlayıp sonra bu işin bana bir getirisi olabileceği ihtimallerini düşünmeden , balıklama mevzuya dalmış olmam ve sadece iş görülsün diyerekten , herhangi bir maddi beklenti gözetmeksizin gelişti bunlar , her geçen gün tecrübelerime yeni tecrübeler ekleyerek aslında bu işin ne kadar çetrefilli olduğunu görmekte öğrendiklerim arasında
yani sevinmek değil bu ! uzun ve zorlu bir yolculuk beni bekler , belki zengin olmayacağım , hatta bir iş adamı ! yada ticaret adamı, ama bana balık vermeyin , balık tutmasını öğretin sözünün mantığında kendimce bir şeyler yapabilir ve karnımı doyurabilirsem, allahtan başka temennim sadece sağlıktır ,
kendimce kendi çapımda teknik altyapımı tamamlayacağım inşallah , önümde duranlar , şaşalı, karmaşık ,profesyonel cnc bükme tezgahları, kocaman amperli, gazaltı kaynakları, ve aklıma gelmeyen pahalı tıg,argon, kaynaklarına güvenerek değil, bir çanta kaynağım bir bükme makinam ve yüreğimi koymuşum ortaya ve böyle çımışım bu yola , sevgili selo (selami) kardeşiminde söylediği gibi allah utandırmasın ne diyelim, hayalim olan gazaltı kaynak makinamı bir kaç gün içinde inşallah alıyorum , hep birlikte sonuçları görecek , üzerinde tartışarak kendimizi geliştirip yine bir şeyler öğreneceğiz bu kesin
çok uzatmadan şunu söyleyebilirimki birilerinin yaptığım emeğimi, beğenip fiyatını uygun görüp , bunu seri anlamda benden istemesi herşeyden önce (maddiyatttan ) bile önce beni gururlandırıyor , daha öncede kader kapımı çalmış ben uyanamamışım aslında , ama kısmet suzukı ınazumayla ayağıma geldi cümlesi boş yere olmasa gerek ve galibada unutamayacağım bir model olarak hep şuur altı arşivimde çakılı kalacak
iyi niyetlerinden dolayı başta sen ve diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum , bu arada 1 hafta kadar sonra geleneksele bağladığımız pide organizasyonu için çalışmalarımı başlattım haberiniz ola