Kocaeli İl Temsilcisi
ever arkadaşlar,
İrfan ustanın ellerinde yoğrulmuş koruma demirimi motoruma takmış bulunmaktayım. sonuç; kesinlikle tam motora uydu, mukavemetli, ve ayaklarımı uzun yoldayken koyabileceğim eksta bir yer oluştu (150 km test ettim bugün). bugün orjinal koruma demirli başka bir inazumayı benimkiyle karşılaştırdım ve kesinlikle iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. arkadaşlarımdan ilk eleştiri zaten burda da bahsettiğimiz konu olan; demirin fazlaca geniş olduğu-tabi onlar sadece şekilsel olarak baktılar. benim açımdan ise tek negatif tarafı orjinalinden: boyası. demiri yere bile koysanız boyası kalkabiliyor. eleştiriye açık İrfan usta için bu durumun üzücü sonuçlara yol açacağını sanmıyorum. bu kısım çok da mühim değil tabi ki, ama biran önce İrfan ustanın yan çanta gibi diğer aparatlara geçmesi için de baskı oluşturmalıyız![]()
Koruma demirini umuyorum kullanmak kısmet olmaz ercan, ama iyi günlerde kazasız kedersiz kullanmanı canı gönülden diliyorum, evet çok dandik bir koruma demiri oldu , boya konusunda şunları söylemek istiyorumki kafalarda herhangi bir soru işaretine mahal vermesin
bu çanta demiri ve motor koruma demiri hikayesi sadece bir motosikletle başladı ve şu anda 8 motosiklete ulaştı , tabiki bazı ufak tefek eksiklikler çıkarak güncelleyip o eksikleri tamamlayacağım , ama burada sizlerin algılayamayacağı bazı durumlar var ve çaresizlikler var yoksa yaptığım görüşme ve araştırmalar sonucu boya olayına son noktayı koyacağım , tabi bahsettiğim 13 adet koruma demirini tamamlamama müsade ederseniz
inşallah tüm geriye kalan 7 adet koruma demirini bitirebilirsem , sanayiden özel bir boya alıp onunla yapacağım ve hepsini aynı anda tek seferde boyamak daha iyi olacak , ama şu boya işini biraz irdelemek lazım .
herşeyi en iyi, en sağlam ve en porf . şekilde yapmaya çalışmaktayım , kullandığım sprey boya polisanın metalik siyah boyasıdır ve verniğini ayrıca alıp atıyorum emin olun sanayiden aldığım boyadan daha pahalıya geliyor ama yukarıda saydığım şartlardan dolayı her birine tek tek kompresörle boya atmam mümkün olmuyor , sanayide boyacı bana yeni bir boya önerdi hatta kullanacağım mikktarı belirleyeceğim ve ona göre boyayı temin edecek ve kullanmaya başladığımda bir seferde bitirmem gerekiyormuş , nasıl bir boyadır bilmiyorum ama çok metetti , inşallah şu an yaptığım koruma demirlerinin hepsini bitirebilirsem tek tabancayla hepsini boyayacağım, bu arada bundan sonra boyanacaklar düz siyah olacak metalik siyah ile başladık ama düz parlak siyah daha iyi görünecek düşüncesindeyim .
zamanla bazı şeyler yerine daha iyi oturacak , ve bende halen daha bir şeyler öğreniyorum, öğrenmenin yaşı yok
neyse fazla uzattım sanırım ercancım bide resim koyaydında bi göreydik mübarek