evet arkadaşlar daha önceden takip eden arkadaşlarında bildiği üzre parça borudan doğaçlama olarak büktüğüm aparatı iptal ettim , çok uzunca yazmayacağım lakin elimde motor olmadığı için kafadan bükülmüş resimlere bakarak hayal edilmiş bir parça idi

bu gün itibari ile ilk prototip , yaklaşık 9 saatlik bir çalışmayla montaja hazır hale geldi , orjinal demirin enden genişliği 55.5 cm gelmekte idi ve buda gidon menetler, ön çamurluk kısmi olarak yan granajları korusada tam eminiyetli bir parça değildi , gidon mesafesi elcikten elciğe 72 cm gelmekte , ve imalatını yaptığım koruma demiri 77 cm gelmekte bunun anlamı şudur, kesinlikle , yukarıda saydığım , gidon menetler, ön çamurluk ,yan granajlar ve egzostların büyük bölümünü koruyacak , ileride egzost arka yan kenarlarına yapacağım extra vir parça ile motorunuz yan yatmalarda neredeyse sıfır hasar ile atlatacak , tabiki temennim hiç böyle bir olayın yaşanmaması , üst koruma demirinin köşelerini 88 derecelik açılarla bükmemdeki amaç , sis farı, gündüz farı, led vs. aydınlatmalarınızı düzgün bir açıda , montajlamanız ve işlevini görmesi içindi, gerçii ufak teferruat olsada köşelere uygun bir parça daha yapılacakki ileride koruma demirini delmek durumunda kalıp uğraşmayın,
bu gün cnc imalat firmasıyla yaptığım görüşme sonucu (telefondan) koruma demirine montajlamak sureti ile (suzuki) baskılı radyötör panel koruması için ölçü ve çizim istediler , ölçü verdim ama telefondan o şekilde fiyat vermediler bu konu şimdilik ilerleyen zamana kaldı kesin bir şey söyleyemiyorum, işte taze taze ilk resimler
bu eni 55.5 cm gelen orjinal olan koruma demiri.
işaretli bölge hasar alabilir .
dalışa geçmiş kartallara benzemişmi biraz
hani bazen uzun yola çıkarızda ayaklarımız ağırır ve şöyle öne doğru uzatsak rahatlayacağız ama ayak koyacak bir yer olmazya , bu konuda güzel oldu bence
arkadaşlar koruma demiri şekillenmiştir özellikle konuya hakim mühendis arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa memnun olurum tabi herkez yazabilir yanlış anlaşılmasın ama yapabildiğiim imkanlar ve motosiklet alimin altında olduğu için mantıken ortaya böyle bir şey çıktı ,
ben bunu motoru korusun ama aynı zamanda tabi azıcıkta estetiği hoş dursun mantığı ve gayretiyle yaptım , sizlerin aradığı nedir ? hoş görünmesimi , motoru korumasımı ?
kalın sağlıcakla.