1.85 97kg cbf150 de küçük kalıyordu.İnazuma da aynı gibi.görüntüye sen karar ver.Ama güzellik,rahatlık,güç,hız, bana göre iyi.Bu kiloya rampalarda bile banamısın demiyor.
[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Bu sattığım cbf sanki daha kalıplı geliyor inazumaya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
ama motor büyük ben küçük görüneyim diyorsan F800 GS İngiliz atı gibi...bi dene istersen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Bu sattığım cbf sanki daha kalıplı geliyor inazumaya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Arkadaslar size bir sorum olacak bende daha önce 2012 cbr125 r vardı boyum 180 cm kilom 99 altımda ufak durduğunu düşünmeye başladığım icin motoru sattım. Fazer almayı düşünüyordum ama 2005 modeline bile 13-14 bin civarı para istiyorlar izin yol pek yapmayacağım tek istediğim görüntü güzel olsun ve rahat olsun ve altımda kötü durmasın bu aralar İNAZUMA dikkatimi çekiyor Edirne de oturuyorum buralarda hiç yok motor hacim olarak nasıldır altımda nasil dürur fikri olan var mı yardımlarınızı bekliyorum
ama motor büyük ben küçük görüneyim diyorsan F800 GS İngiliz atı gibi...bi dene istersen.