Vay yahu ne mesajlarmış, ne kırmış geçirmiş ortamı. Yahu nekadar alıngansınız arkadaş. Ben de dahil miyim o kastedilen kişilere bilmiyorum ama bu muhabbet çok rahatsız etmeye başladı beni. Okuyanlar, birilerine hakaret edildi, küfredildi zannedecek. Benim yazdıklarım da çoğu kişinin hoşuna gitmedi ama ben laflarımın arkasındayım. Ayrıca bu seviyesiz mesajlara acaba bazı kişilerin yersiz suzuki yüceltmeleri, olmayan motora olan övgü dolu sözler hatta süper sürüş zevki ve yakıt tüketimi! gibi yorumları biraz sebep olmuş olabilir mi? Kaldı ki birisi alay ediyorsa hakaret ediyorsa kendisine ediyordur, kendi seviyesini gösteriyordur öncelikle. Foruma, konuya küsmek de neymiş. Çocuk musunuz yav, bukadar alıngan olunur mu! Hadi birleri geldi küfürler yazdı, hakaretler etti burada, ne yapacaz, hep beraber konuyu terk mi edecez??? Olgun insan bu tür olaylara tepkisini gösterir, küsmez...En son yol olsun bırakıp gitmek.
Kaldı ki "o arkadaşlar birdaha yazmadılar" denmiş, gelmeyen motora ne yazılsın? Gelmişse, göremediğimiz motora ne yazılsın? Resimleri koyuldu diye laf atacak adam neden sussun, yine bişeyler bulur laf atar. Hatta busefer resimlere bakar düzgün laf atar, dalga geçer, illa ki bir kulp uydurur... Herşeye bukadar takılmayın. Bu durumu(konudaki seviyesiz mesajları) sen özellikle birkaç kez belirttin, ben de söylemeliyim ki biraz abartıyorsun.
Güzel motorlarınızı kazasız belasız kullanmanızı diliyorum, gerçekten. Ben de takıldım buradaki kişilere, haklı olarak. TR deki birçok distribütörün salladığı gibi suzukinin de sallamasına rağmen motora 4 elle umut bağlayan arkadaşlara takıldım evet, çok güvenilmez bu adamlara diye. Ha motorlar geldi, hayırlı olsun, sevindik bizde. Şimdi resim ve video paylaşalım, bilgi paylaşalım. Zaten bundan sonra laf atacak kişiler değil kullanıcıların yazması gerek :wiinkk: