Off arkadaşlar valla helal olsun...hala abuk sabuk yorumlar..yaw beyler bırakın bu muhabbetleri ..ne zaman kullandınız ınazumayı..yok ivmelenme yok son hız..yok görüntü..yok cbf den bıraz öte..gülüyorum size..yazık..vallahi yazık..ınazuma sahıbı bırı olarak sizlere seslenıyorum arkadaşlar...bu makına bı başka...tork mukemmel...sürüş keyfi desen bi başka zevk..görüntü desen muhteşem(bugun çıktım yalovada turlamaya..en az 5 kişi abı bu ne ..600 luk mu dıye sordu)...hadı bunlarıda geçtim gelip foto çektirenler bile oldu..şu an tek eksik yanı(daha 50 km yaptım)aynalar,görüş biraz kısıtlı.lastıkler irc road winner,çok iyi değil ama fena da değil...yağışlı havada dikkat gerektıryo...gaza bıraz yuklenınce patinaj yapıyor...
..kullanılan malzeme gsr 750 ile aynı..bizzat bayıde baktım...yani şu karalama kampanyası yapan arkadaşlar..kullansın bi inazumayı ondan sonra yorum yapsınlar burda..evet sym wolf ta guzel makına ama inazumanın yanına yaklaşamaz bile...yaws moturumda daha plaka yok bugun 11,000 tl teklıf eden biri geldi..sym ikinci el kaç para?..yazıktır...yapmayın arkadaşalr...sağılıcakla kalın..yarın bı vıdeo yuklemek şart oldu sizlere....sevgılerle....