ya gelmezseeee...
ya gelmezseeee...
Noterden çektiğimiz ihtarname 22/08/2012 de ellerine ulaşmıştı. Bu gün hesabımıza parayı geçtiler.O para yanar hakkınızı devredin yada motor gelirse tabi siz alın
iyi diyosun. ama 8.000 e sym wolf var. bide inazuma alınır gibi duruyor. ikinci el. bunu 3500 gibi verip. üzerine 5 koyup alınmazmı.bu fiyata alınsa satarken çok zarar edilirmi. ikinci seçenek ve hedef F 600 gs 2006 model bunun fiyatıda 16-18 şimdi ne yapayım. üç sene daha ev kredisi var. ya apache ile ezilmeye devam. yada birazda olsa nefeslenmek. acelem yok. BMW almaya beraber gideceğiz zate beni ekemezsin.
Mücadele edip hakkınızı aldığınıza sevindim.Bu her tüketiciye örnek olmalı, genelde toplum olarak özgüvenimiz eksik olduğundan hakkımız olanı bir şeyi savunmak bile ters görülebiliyor ve bunu firmalar kendi lehlerine kullanmasını biliyorlar.Tekrardan sizin adınıza sevindim tebrik ederim.Noterden çektiğimiz ihtarname 22/08/2012 de ellerine ulaşmıştı. Bu gün hesabımıza parayı geçtiler.
ne kadar tok satıcılarmış arkadaşş... bende birisi almıştırda resim falan görürüz diye sevinçle girdim..Bu gün suzuki tr yi arayıp inazumayı sordum,tf na bakan bayan gayet soğuk ve bıkkın bir şekilde inazumanın ne zaman geleceğini bilmediğini söyledi.Ben de bunu nasıl bilmezsiniz arayın yetkili kişileri öğrenin, madem ki bu model gelicek diye sitenize koydunuz doğru dürüst bir bilgi verin dedim.Hanımefendi ne yapsa iyi;telefonu yüzüme kapattı.