o kadar parayı zaten 20-25 km fazlası için vermedik. Şimdı gelelim mevzuya.bende malum salcano wolf vardı. Cbf konforunda, ybr motorlu. Şu sıralar bazen wolfe bıniyorum, bu ne yav diyorum. Pisiklet gibi geliyor. Neyse cbf yle kıyaslayalım madem. 11 hp, 12.5 tork var cbf de. İnazuma 24 hp, 22 nm tork var. Burda yarı yarıya bi fazlalık var zaten. İnazuma ön, arka disk fren, cbf ön disk arka kampana. İnazuma çift silindir, cbf tek. İnazuma su sogutmalı, cbf yağ, hava sogutmalı. İnazuma enjeksiyonlu, cbf karburatörlü. Cbf yağ yakar, arka kampana tak tak ses yapar vs vs, inazumada böyle sorunlar yoktur. Bazı okuduklarımdan ve duyduklarıma dayanarak bazı cbf ler suda yağmurda stop eder, inazuma etmez. İnazumanın lastikleri kalındır ve oturaklıdır, virajlara yag gibi dalar, cbf ye o kadar güvenilmez, lastikleri pek kalın değildir. Hantal diyenlere gülüyorum, artçıyla bile 0-120 ye gayet seri çıkıyor. Cbf düzde biyerlerini yırtarak zar zor 105 yapıyor, inazuma rahat 135 e çıkıyor. Cbf yle rampa aşa 135 yapsanız 10 takla atarsınız yahu. Cbf 5 vites, inazuma 6. Daha yazsam yazarımda neyini kıyaslıyosunuzda 25 km yavaş giderim, cbf ye binerim diyosunuz anlamadım. Cbf ye binin siz. Ben beğendim. Bakan dönüp bidaha bakıyor. Bu bile yeter. Kalın selametle. :rendeer: