Yorumunuz için öncelikle teşekkürler. Neden hayabusa derken olay şu. Biraz prestij meselesi yani şöyle diyeyim. Sen doğanlamı gezmek istersin audi ile mi ferrari ile mi? gibi düşünüyorum
işte tam beklediğim cevap.
hayabusa ne zamandır prestij motoru oldu? arabada bu dediğiniz geçerli olabilir de motosiklet de durum öyle değil. birincisi, hava atmak istediğin etrafındaki insanların çoğu hayabusa'nın ne olduğunu bilmiyor olacaklar, onlara tek tek anlatman gerekecek. ikincisi, o aletin üstünden düşsersen (ki mutlaka düşeceksin) ve sağ kalırsan, atmak istediğin havadan eser kalmaz bunu da bilmek lazım.
artı, bilenlere hava atacağım dersen de, bilmen gereken başka bir şey var ki, genelde hava atmak için süpersport'lar tercih edilir. sen ise touring bir motorla hava atmaya çalışıyor olacaksın.
son olarak, hayabusa'nın en önemli özelliği son hızının yüksek olmasıdır. sen o hızları insanlara gösterip hava atmayacak, sadece sokakta tın tın gezerek hava atacaksan bunu daha küçük ve daha akıllı bir motorla daha etkili yapabilirsin...
yine de para senin, hayat senin, tercih de senin... hani sonra, "yok ben bilmiyordum, yok bana kimse bir şey demedi" durumu olmasın yani...