Yine sizlere bir soru sormak istedim. Şimdilik 125 likle başlamak kesin kararımdır fakat 125likle başlayınca motordan soğumaktan korkuyorum açıkçası yani arkadaşların motorlarında öylesine bir deneme yaptım bana göre 125likbir motorun ilgi çekici hiçbir özelliği yoktu scooter kullanmak daha zevkli geldi. Yani şöyle diyeyim mobilet gibi bir oturuşu var(bisikletten alıştığım eğilmiş ir şekilde olan aerodinamik oturuş yoktu). Virajlarda Yatırmaya kalksan, arkadaşlar yatırıyoruz diyorda sanki tekerlekleri fazla mı ince?
Yani net olarak sorunum şu motordan vazgeçme gibi bi istisnai durum düşünemiyorum fakat tecrübe dediğiniz çok geç kazanılacak bir olgu yani 25 yaşında benim 600 lük motor kullanma gibi bi lüksüm olmayacak mı? 7 yılda ne kadar ilerleyebilirim?
Bu tarz konular baymıştı, genç ve efendi bir motorsever görmek güzel.
Motosiklet kullanmaya 22 yaşında 11 beygirlik Honda CBF150 ile başladım. CBF'le 2.5 yılda 23 bin km deneyimim oldu. Şu an 25 yaşındayım, 600cc'lik Yamaha FZ6 Fazer sahibiyim. Sen de 18 yaşında YZF-R125, Ninja 250R, GT250R gibi bir motorla başlayıp 20 yaşında ER-5, GS500, ER6N gibi bir motor alıp, iyice piştikten sonra 22-23 yaşında Hayabusa alabilirsin, bu forumdan kimse de "alma sakın ölürsün" demez. 5 senedir bu forumdayım, "Fazer'i satıp Hayabusa alacağım" desem "alma" diyecek adam sayısı azdır. Yine de ben daha kendimi Hayabusa kullanmaya hazır hissetmiyorum.
Motosikletin kendine özgü bir dinamiği vardır, mesela (eminim ki ilk kez duyacaksın), 50km/sa hızın üzerinde gidonu sola çevirince motor sağa döner. Güçlü bir motorda soğuk lasitklerle viraj içinde aniden gaz kapatırsan ön teker kayar, düşersin. Virajda ani gaz açarsan arka teker kayar, telaşlanıp aniden gazı bırakırsan motor seni rodeocuymuşsun gibi üzerinden atar. Ön frene fazla asılırsan kayar düşersin, sadece ön fren kullanırsan motorun arkası yanına gelir, sadece arka fren kullanırsan duramazsın. Viraj içinde vites değiştirirken gaz-debriyaj dengesini ayarlayamazsan ya önü ya arkayı kaydırırsın.
Bu saydıklarımın seni riske atma olasılığı kullandığın motora ve hızına göre değişir. CBF'le ıslak virajlarda bazen zevk için arkayı kaydırarak giderdim, Fazer'le ıslak virajda arkayı kaydırdığımda ölüm korkusu yaşadım, ki Fazer bile görece hata affeden bir alet.
Özetle bence Hyosung GT250R, Yamaha YZF-R125, Honda CBR125R, Kawasaki Ninja 250R gibi motorlara göz at. Hepsi birbirinden güzel makineler, açıkçası ben bile bazen Fazer yerine YZF-R125'im olsaydı diye aklımdan geçiriyorum

Bu motorlarla motosikletin dinamiklerini iyice tanı.
Ha bir de, bir fikir:
Neden illa spor motosiklet? Cruiser (Harley benzerleri hani) veya arazi motorunu neden düşünmüyorsun? Emin ol birçokları için kros motorunun havası süperspor motordan daha fazladır. Piyasada binlerce spor motosiklet var, neden farklı birşey almıyorsun? Spor motorlarla sadece hız yaparsın, ama uzun yola gidemezsin, bir de arkana alacağın kişi eğilmek zorunda, bayan yolcu almaktan rahatsız olursun. Cruiser motor kullanıp bir de deri ceketi çektin mi farklı havayı yakalarsın ama :bounce:
[/URL]
Kardeş hyo250r le başla (125 lik kadar kolay değildir fakat 600 lük kadarda ciddi makina değildir) görünüşü filan dikkat çekici çok kaslı bir motordur fakat G*T ÜNE GÜVENİYORSAN AL SONRA BANA VİCDAN AZABI ÇEKTİRMEDE :rendeer:
Bu tipler için de kusura bakma, forumun kalitesi bundan daha yüksek.