Suzuki Suzuki GSX-S1000 GX

Merhaba arkadaşlar, ben de suzuki 1000GX ile aranızdayım. Aramızda kullanıcılar veya almayı düşünenler varsa instagramda sayfamız var, whatsapp grubumuz da var bilgi paylaşımı için. Bekleriz.
Herkese keyifli emniyetli sürüşler.

2021 F modelini aldım... şuan gemi de geliyor...
kopamıyorum Suzukiden... 3. Suzukim... gsf 650, sv 650... şimdi de 1000
Hayırlı olsun, benim de ilk suzukim, gerçekten çok keyifli motor. 4 silindir pürüzsüz akıyor, vites geçişleri çok iyi. Keyifle güzel günlerde kullanın

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Gemiden nasil geliyor?
kıbrısta yaşıyorum... galerici vasıtası ile dünyanın her yerinden araba, motor yada aklınıza ne gelirse er şeyi getirtebiliyorsunuz... araçlar 2-3 ay sürüyor gelmesi... çok uygun fiyata alınıyor ama burdaki vergiler ve galerici komisyonu birazcan sıkıyor ama satarken de ona göre satıyoruz... benim 2008 model SV 650 im var... burda 5000-6000 sterline satacağım... 2021 model Suzukiyi 5900 sterine aldık.. burdaki vergiler ile 11000-12000 sterlne maal olacak...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadasimiz Kibrista yasiyor . Yurt disindan motor getirmek bizdeki kadar zor degil orada.
aynen öyle abi... en erken 2-3 ay arası sürüyor... aslında 1 yıl öncesine kadar 1,5 ay da geliyordu ama japonya güzergahındaki korsanlar yüzünden gemiler güzergah değiştirmiş ve uzun sürüyor. bu yüzden de biraz daha maliyetli taşıma ücreti...

Hayırlı olsun, benim de ilk suzukim, gerçekten çok keyifli motor. 4 silindir pürüzsüz akıyor, vites geçişleri çok iyi. Keyifle güzel günlerde kullanın
teşekkürler... size de hayırlı olsun.. kazasız belasız sürüşler dilerim...
4 silindire bandit ten alıştım... 2 silindir SV de güzel, ayrı bir tadı var ama 4 silindirin de ayrı bir şekli var...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben de suzuki 1000GX ile aranızdayım. Aramızda kullanıcılar veya almayı düşünenler varsa instagramda sayfamız var, whatsapp grubumuz da var bilgi paylaşımı için. Bekleriz.
Herkese keyifli emniyetli sürüşler.
Selamlar ben de GT satın aldım, Whatsapp grubunuza katılmak isterim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Suzukiciler neler yapıyorsunuz? Var mı Ramazan öncesi mangal aktivitesi?

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS

aha bunu aldım ben de ... acayip bir şey yeeaa 😅😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar