Suzuki GSX-R 1000 [2009]

bu sayfaya her bakışımda motoru biraz daha seviyorum. alet tam deli işi ya süper..

Nasilsa alan arkadaslar egzoslari sirf sesi yuzunden degistirecekleri icin, pek de onemli bir konu degil. Piyasada hala uzerinde orjinal egzosu bulunan kac tane SS kaldi ki..

Nasılsa alan arkadaşlar kısa bir süre sonra kaza yapıp motorun şeklini de bozacakları için tipin ne önemi var ki, teknik özellikler mi boşver zaten anlamam, nasılsa amaç bauww bauww yapmak cadde de, eh şekilde güzel önemli olan SS görünümü olsun değil mi.:pr:

Çok güzel bir dizayn olmuş kendi çizgilerini koruyarak geliştirmiş gsxr 1000'i diğer markalar gibi onun kuyruk dizaynı bunun egzos dizaynını alıp saçma bir şey çıkarmamışlar oldum olası yanda çift egzos hastasıyım Z1000,vtr1000,gsxr1000 bunuda devam ettirdikleri için ellerine sağlık çok beğendim ben :cat:

Suzi gerçekten aşmış ::biggrinn::haapppy:::biggrinnEgsozları koltuk altına alsalardı keşke veya farklı dizayn edilseymiş egsozlar süper olacakmış aslında 10 üzerinden 10 olmuş ama 1 puanı egsozdan kırıyorum 10 üzerinden 9 :joker::joker::joker:

her güzelin bir kusuru vardır ama... :)

Egzoz hariç gerisini çöpe at.:queen::queen::queen:
Yaw bu ne yaw herkes egzozu kötülemiş. Bari biz güzel diyelimde suzuki ye ayıp olmasın:p:p:p

Nasılsa alan arkadaşlar kısa bir süre sonra kaza yapıp motorun şeklini de bozacakları için tipin ne önemi var ki, teknik özellikler mi boşver zaten anlamam, nasılsa amaç bauww bauww yapmak cadde de, eh şekilde güzel önemli olan SS görünümü olsun değil mi.:pr:

600 Rr ı baww bauww yapmak için mi almıştın :p:cherry::cherry:

Moderatör

Bu bana itafen yazilmis bisey mi yoksa ayni tarafta miyiz anlabilmis degilim.. O yuzden susma hakkimi kullaniyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önceki kasasından daha güzel olmuş :cat: özellikle ön farı bir harika...

bir test motoru açsalar da istanbulpark'ta binsek. güzel mi değil mi o zaman anlarız. :cat:

ewet abı budur honda ve yamahanın hayal kırıklıgının ustune ılac gıbı geldı harıka olmus

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki eksoz daha koysalar şahane olurmuş..

10 numara olmuş. Renk seçenekleride gayet güzel. Egsoz alışılmışın dışında, bence kötü değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar