bu sayfaya her bakışımda motoru biraz daha seviyorum. alet tam deli işi ya süper..
Nasilsa alan arkadaslar egzoslari sirf sesi yuzunden degistirecekleri icin, pek de onemli bir konu degil. Piyasada hala uzerinde orjinal egzosu bulunan kac tane SS kaldi ki..
Suzi gerçekten aşmış ::biggrinn::haapppy:::biggrinnEgsozları koltuk altına alsalardı keşke veya farklı dizayn edilseymiş egsozlar süper olacakmış aslında 10 üzerinden 10 olmuş ama 1 puanı egsozdan kırıyorum 10 üzerinden 9 :joker::joker::joker:
Nasılsa alan arkadaşlar kısa bir süre sonra kaza yapıp motorun şeklini de bozacakları için tipin ne önemi var ki, teknik özellikler mi boşver zaten anlamam, nasılsa amaç bauww bauww yapmak cadde de, eh şekilde güzel önemli olan SS görünümü olsun değil mi.r:
600 Rr ı baww bauww yapmak için mi almıştın:cherry::cherry:
Benimkinde orjinal egzost vardı, egzost hiç takmadım.
Nasılsa alan arkadaşlar kısa bir süre sonra kaza yapıp motorun şeklini de bozacakları için tipin ne önemi var ki, teknik özellikler mi boşver zaten anlamam, nasılsa amaç bauww bauww yapmak cadde de, eh şekilde güzel önemli olan SS görünümü olsun değil mi.r: