Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah ağa
Hayırlı uğurlu olsun, ne güzel tercih!evetsanırım bu sefer doğru karar verdik. senin makinanda hayırlı olsun. herzaman 4 silindir, 2 silindirden iyidir
![]()
Hayırlı uğurlu olsun, ne güzel tercih!
Benim Asi Gelincik yatıyor 30.07.2010 dan beri.
Almayı kısmet ettiği gibi güle güle binmeyide nasip etsin.
er 6 n ile gsr yi kaldırdık. sonuç 2 km düzlükte kalkış er 6 sonradan berabere gitti.
arkadaşının öyle bir iddası varsa deneyelim imkansız söylediğin şey 10 bin km gs 500 kullanan biriyim ben muhabbet yanından bile geçmez .:cat:
motorum için egsoz arıyorum satmak istiyen arkadaşlar olursa görüşelim
yokmu egzoz satan yokmuuu :cherry: abi kimse satmıyor herhalde![]()
bir önceki motorum er6'ydı. Yaklaşık 15 bin km yol yaptım o motorla. Son hızı 210-215 civarında kalkışı da epey seri olan bir motor hakkını yememek lazım.
ancak karşılaştırdığınız motor GSR... Er6 ilk gazı açışta kafayı daha önceden çıkarsa da 40 km'ye gelmeden GSR'nin gerisinde kalır.
bravo doğru yazmışın.forumların en güzel yanı herkez fikirlerini söyleyebiliyor paylaşa biliyor olmaları ama bazende doğru bildiklerini saptırarak yazmalarıdır amaclarını çözememiş olsamda öyle kabulleniyorum. o yuzden karşılaştırdığımız şeylere bir daha bakıp yazmak gerek ama malesef atmak kolayımıza geliyor =)
Eyvallah hocam... Bi arkadaş kağıt üstünde torku daha fazla er6'nın demiş. Doğrudur; ancak kağıt üstündeki değerler her zaman bir anlam ifade etmiyor. Zaten GSR'yi kullandığınızda anlıyorsunuz. GSR üst devirlerde çılgıncabir güçten öte tüm devirlere kontrollü olarak dağıtılmış bir güç sunuyor.
Hatta bana alt devirlerde daha atakmış gibi geliyor.
Eyvallah hocam... Bi arkadaş kağıt üstünde torku daha fazla er6'nın demiş. Doğrudur; ancak kağıt üstündeki değerler her zaman bir anlam ifade etmiyor. Zaten GSR'yi kullandığınızda anlıyorsunuz. GSR üst devirlerde çılgıncabir güçten öte tüm devirlere kontrollü olarak dağıtılmış bir güç sunuyor.
Hatta bana alt devirlerde daha atakmış gibi geliyor.
eski bir erg-f kullanıcı olarak bu yorumuna hak vermemek, inanmamak anlamsız. tecrübelerine güveniyorum. paylaşımların gerçekten akılcı ve tarafsız :cat::rendeer:
Uploaded with ImageShack.us[/URL]Hayırlı akşamlar. arkadaşlar. Egzozunu satan varmı suzuki gsr 600 için![]()