Suzuki GS500 mü? Kawasaki ER 5 mi?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Tabiki ER5 , güç & sürat & ses istiyorsan ER5 yakıt yönünden gs500 daha avantajlı ama ER5in gücüne değişmem.

Konuyu canlandıralım: )
Cidden bende kararsız kaldım ama şimdilik GS500 düşünüyorum :silent:

Tabiki ER5 , güç & sürat & ses istiyorsan ER5 yakıt yönünden gs500 daha avantajlı ama ER5in gücüne değişmem.

Birden bire nereden geldi bu değişiklik :)

İkisinide kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var bana göre er-5 arkası kampana diyolar onu diyolar bunu diyolar gs 500 de güç dağılımı er-5 e göre daha önde kalıyor bunun sonucu da frenlemelerde arka yanınıza geliyor aynı şekilde gazı açtığınızda da kıçı başı dağılıyor çok şahit oldum...
Er-5 kampana ile bile daha üstün bana göre...

Birden bire nereden geldi bu değişiklik :)

İkisinide kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var bana göre er-5 arkası kampana diyolar onu diyolar bunu diyolar gs 500 de güç dağılımı er-5 e göre daha önde kalıyor bunun sonucu da frenlemelerde arka yanınıza geliyor aynı şekilde gazı açtığınızda da kıçı başı dağılıyor çok şahit oldum...
Er-5 kampana ile bile daha üstün bana göre...

Aynen ER-5 kampana ile bile daha üstün :)
Hocam ilk GS500ü araştırdım sonra ER5'i iyice araştırdım ve GS500e binmiştim , ER5'e bindiğim zaman ise kesin ER5 alıcam dedim ve aldım :)
Bunun yanında su soğutmalı olması , benzin göstergesinin olması , km saatinin hoşuma gitmesi ve sesinin daha güzel olmasından dolayı ER5 tercihim oldu.

Hocam ilk GS500ü araştırdım sonra ER5'i iyice araştırdım ve GS500e binmiştim , ER5'e bindiğim zaman ise kesin ER5 alıcam dedim ve aldım :)
Bunun yanında su soğutmalı olması , benzin göstergesinin olması , km saatinin hoşuma gitmesi ve sesinin daha güzel olmasından dolayı ER5 tercihim oldu.

GS 500 bana çok cılız geliyor.. deposu-kendisi bana göre er5 daha heybetli duruyor yanında..

nasıl er5 yakıtın

bende 1 ay önce aldım yakıtından şikayetim var..daha öncede kullandığım 500 lük makina yok o yüzden kendi katagorisindeki gs500**cbf500 ile yakıt farkından haberim yok...sende yakıt durumları nasıl

gs 500 sahibi olarak binmeyen bilmez o yuzden pek birşey yazmak istemiyorum :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gs 500 sahibi olarak binmeyen bilmez o yuzden pek birşey yazmak istemiyorum :cat:

Ben ikisine de uzun süre binmiş biri olarak diyorum ki Er-5.. :cat::cat:
Tork
yakıt
güç
Su soğutma
hız
hakimiyet
şehiriçi kullanımı
uzun yol konforu
Eeeee.. Daha ne kaldı k?... :p:p:p:p:p

Tork
yakıt
güç
Su soğutma
hız
hakimiyet
şehiriçi kullanımı
uzun yol konforu

teknik olarak er-5 bir iki adım önde bence de ama spor bi görüntü yok hocam er-5 te yahu. bildiğin hormonlu ybr :queen: :queen: hele o arka amortisörleri yok mu bitiyorum bitiyorum :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
teknik olarak er-5 bir iki adım önde bence de ama spor bi görüntü yok hocam er-5 te yahu. bildiğin hormonlu ybr :queen: :queen: hele o arka amortisörleri yok mu bitiyorum bitiyorum :p

Gs de sport görünüm varmı ki?... Ufacık oyuncak gibi motor..:p:p:p Spor görünüm için git cbr al... Ne işin var 500 cc de.. :p:p:queen::queen:

Sen sattın mı gs yi?... :wiinkk:

Gs de sport görünüm varmı ki?... Ufacık oyuncak gibi motor..:p:p:p Spor görünüm için git cbr al... Ne işin var 500 cc de.. :p:p:queen::queen:

Sen sattın mı gs yi?... :wiinkk:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dediğini yaptım cbr aldım hatta para bulsam tam spor görünüm için Z1000 alıcam da piyango çıkmadı daha :p
gs yi sattım epey oldu artık çorum semalarında başka pilotlar tarafından uçuruluyor kendisi :)
ya ama şahane aletti ya. imkanım olsa satmaz 2. motor tutardım elimde, şehir içi koştururdum sağa sola. bu yenisi çok yakıyo beah :salut:

Tork
yakıt
güç
Su soğutma
hız
hakimiyet
şehiriçi kullanımı
uzun yol konforu

yazmim diyorum dayanamıyorum er-5 in görünümü gs 500 den güzel olduğunu düşünüyosan git bir gözlük al er-5 ybr görünümlü bir motor ikincisi yakıt konusunda gs 500 er-5 den çok daha az yakar üç tamburlamı hakimiyet sağlıyorsun ? uzun yol konforu her ikisindede var o yuzden düşünerek yazalım

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
yazmim diyorum dayanamıyorum er-5 in görünümü gs 500 den güzel olduğunu düşünüyosan git bir gözlük al er-5 ybr görünümlü bir motor ikincisi yakıt konusunda gs 500 er-5 den çok daha az yakar üç tamburlamı hakimiyet sağlıyorsun ? uzun yol konforu her ikisindede var o yuzden düşünerek yazalım

yürü be özcanım kim tutar seni, suzuki para verse böyle savunma yaptıramzdı kendine. ama bizim eleman yapıyor, neden? çünkü o bir GS500 kullanıyor, benim gibi :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sen biraz kumda oyna..... Sonra konuşalım.... :p:p:p:p:p:p:p

Mersin İl Temsilcisi
Gaz vermeyelim.... :p:p:p:p:p

Şaka bir tarafa göz var nizam var.. Hele bir de akıl var....:cat::cat::cat:

yahu ne gazı...
göz dsen tamam, nizam desen tamam bunlar göreceli.. ama akıl dedin mi ben de arada kaynıyorum yahu.. ben 8 ayda 40.000km yaptım o makineyle..
ben gs 500 derim abi... bir üstü için ise cbf 500 :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yahu ne gazı...
göz dsen tamam, nizam desen tamam bunlar göreceli.. ama akıl dedin mi ben de arada kaynıyorum yahu.. ben 8 ayda 40.000km yaptım o makineyle..
ben gs 500 derim abi... bir üstü için ise cbf 500 :)

Ben de er5 yok.. :queen::queen::queen::queen::queen: Gs ye de çok bindim....

Eee farkı ben:queen: bilirim o zaman... er5 reklamı yapmıyorum ben.. :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar