Suzuki GS500 mü? Kawasaki ER 5 mi?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
er-5 derim al bin öldüresiye kadar:D gerçi öldüremezsin o başka... taş gibi makina :)

Konuyu canlandıralım: )
Cidden bende kararsız kaldım ama şimdilik GS500 düşünüyorum :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gs500de benzin göstergesi yok,depo kapağını açıp çakmakla kontrol ediyosun benzin varmı diye :mrgreen:
er5 te var:cat:

Bunu bilmiyorduk ,,öğrendik ,,teşekkür ederiz..

Ben Suzuki GS 500 makinayı tam 10 yıl bir fiil kullandım..Katagorisinin en iyisi..Kawasakide mükemmel..kötü denemez fakat amartisör ve kampana fren bide boru şase tamamen ofsayt..

Son düzenleme:
konu hortlıcak ama bişi sormak istiyorum gs500 lerın 2000-2005 arası modellerınde farklılıklar varmıdır ? bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım bende gs500 nıyetındeyımde :)

konu hortlıcak ama bişi sormak istiyorum gs500 lerın 2000-2005 arası modellerınde farklılıklar varmıdır ? bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım bende gs500 nıyetındeyımde :)

hortlasın hortlasın.ben almadan önce araştırırken mesela 98 model Gs görüp inceliyorum tamam budur.diyorum.ama almışken temiz olsun yeni olsun diyorum ve 2002-2003 bakıyorum anlamadığım bi şekilde hevesim kaçıyor.sonra dikkatli bakınca(baya bi sonra) 2000 ve öncesi Gs lerin depo hatlarının daha keskin oturağın ise at eğeri modelinde olduğunu farkettim.benim sevdiğim bu küçük ayrıntıymış meğer.sonra öğrendim 2001 ve sonrası sonrası brezilya öncesi japon üretimmiş.
bir de tam olarak bilmemekle 1996 ve öncesi 52bg olduğu.
mesela şu resme bozuluyorum.1984 gs500e arka tek disk,ön çift disk.Bizim önler niye tek disk.simetrik olsa iyiydi.tabi bir de 4 silindir.

Herneyse ben motorumdan çok memnunum.Kullanımı, parça ve bakımı,sarfiyatı ile kullanıcı dostu.Bu gün için sesi ve görüntüsü ile hala havalı.Geleceğin rus'u ihz'si olacak kadar da sağlam diye düşünüyorum.(benimki 2000 gs500)

Er-5 Hertürlü Daha iyi bir model. Ve Gerçekten dünyaya çok az er-5 gibi motor gelir :)

hortlasın hortlasın.ben almadan önce araştırırken mesela 98 model Gs görüp inceliyorum tamam budur.diyorum.ama almışken temiz olsun yeni olsun diyorum ve 2002-2003 bakıyorum anlamadığım bi şekilde hevesim kaçıyor.sonra dikkatli bakınca(baya bi sonra) 2000 ve öncesi Gs lerin depo hatlarının daha keskin oturağın ise at eğeri modelinde olduğunu farkettim.benim sevdiğim bu küçük ayrıntıymış meğer.sonra öğrendim 2001 ve sonrası sonrası brezilya öncesi japon üretimmiş.
bir de tam olarak bilmemekle 1996 ve öncesi 52bg olduğu.
mesela şu resme bozuluyorum.1984 gs500e arka tek disk,ön çift disk.Bizim önler niye tek disk.simetrik olsa iyiydi.tabi bir de 4 silindir.

Herneyse ben motorumdan çok memnunum.Kullanımı, parça ve bakımı,sarfiyatı ile kullanıcı dostu.Bu gün için sesi ve görüntüsü ile hala havalı.Geleceğin rus'u ihz'si olacak kadar da sağlam diye düşünüyorum.(benimki 2000 gs500)

1983-84 lü senelerde bizde 550 lik suzuki vardı 4 silindir.suzuki gs550
yanlış hatırlamıyorsam 06 RZ ... plakaydı hatta

Forumdan Uzaklaştırıldı
pörtletiyorum ozaman :D

pörtletme bence:) her ikisinede sahip olup, bir zaman binip, iyi kötü yanlarını birebir gören varmı acaba:bounce: yorumu herkes kendi motoruna göre yapacaktır

Motosikleti
Hornet
pörtletiyorum ozaman :D

ahada geldim:p

Gördüğüm heryerde sana Er5 yazıyorum..

Neden Kullanan memnun,alan memnun,satan memnun..
Görüntüsü Güzel..
1. viteste debriyajı hızlı bırak olucakları sen bile tahmin edemiyorsun:mrgreen:
Kendi içinde Anlatılmaz yaşanır macera dolu er5:)

Bi kere kullanma fırsatım oldu ve şuan tek hayalim gümüş veya siyah bi er5..
Söylüyoz söylüyoz anlamıyosun..Sevgili büyüklerim üstadlarım gelsin onlarda sölesin gene benim dediğime geliceksin:)

Hadi sağlıcakla kal :rendeer:

Motosikleti
Hornet
siyah olsun o zaman

Abi her motor alıcağımda siyah olsun istedim:)
Bi kanuni seyhan 250'm vardı 1 hafta sonra kol çıkardı..Geri verdim.
Hep karambola kitlediler maviyi,kırmızıyı:mrgreen:
Bu sefer gümüş veya siyah diyorum ki siyah olursa süpriz olur:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahada geldim:p

Gördüğüm heryerde sana Er5 yazıyorum..

Neden Kullanan memnun,alan memnun,satan memnun..
Görüntüsü Güzel..
1. viteste debriyajı hızlı bırak olucakları sen bile tahmin edemiyorsun:mrgreen:
Kendi içinde Anlatılmaz yaşanır macera dolu er5:)

Bi kere kullanma fırsatım oldu ve şuan tek hayalim gümüş veya siyah bi er5..
Söylüyoz söylüyoz anlamıyosun..Sevgili büyüklerim üstadlarım gelsin onlarda sölesin gene benim dediğime geliceksin:)

Hadi sağlıcakla kal :rendeer:

saol eyvallah ama bakalım er-5 kadar gs500ude oneren cok hemde daha fazla bulucam bırının kotu yanlarını sogucam sonra ondan yakındır :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

pörtletme bence:) her ikisinede sahip olup, bir zaman binip, iyi kötü yanlarını birebir gören varmı acaba:bounce: yorumu herkes kendi motoruna göre yapacaktır

evet ama olsun kendı motoruna gorede yapsa fıkır fıkırdır sıtede bır kısıye denk geldım 2motoruda kullanmıs olan bırısydı onun soyledıgı gs500 olmustu hanı deneyenler ve deneyım sahıbı olanların cogu gs500 dıyor fakat benım yasımda olanlar genc olanlar er-5 diyor :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 ----------

benım gordugum farklılıkları soyleyeyım

arka stoplar 2001den sonra sonra degısıyor 2001den aşşagısı aynı java :cherry: ve kuyruk küt 2001 ve ustu modellerde kuyruk bıraz daha oval ve far daha ufak ve orantılı bır sekılde benım gordugum bu mesela

kesinlikle gs 500 alın binin görün zevk alacaksınız yumuşak ve hızlı yakıt ideal tecrübe ile sabittir...

Abi her motor alıcağımda siyah olsun istedim:)
Bi kanuni seyhan 250'm vardı 1 hafta sonra kol çıkardı..Geri verdim.
Hep karambola kitlediler maviyi,kırmızıyı:mrgreen:
Bu sefer gümüş veya siyah diyorum ki siyah olursa süpriz olur:cherry:

gümüş iyi olur, kiri hiç belli etmiyor:queen:

konuyu hortlatmış gibi bişey olucam ama bence ikiside aynı motor kawası olan kawa der suzikisi olan suziki göz zevkimize ve bütçemize hangisi uyuyorsa bence odur.
Delikanlı adam bir sünnet olur birde suziki gs500 kullanır hıı bide t1 :p heheee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar