Konuyu canlandıralım: )
Cidden bende kararsız kaldım ama şimdilik GS500 düşünüyorum :silent:
Tabiki ER5 , güç & sürat & ses istiyorsan ER5 yakıt yönünden gs500 daha avantajlı ama ER5in gücüne değişmem.
Birden bire nereden geldi bu değişiklik
İkisinide kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var bana göre er-5 arkası kampana diyolar onu diyolar bunu diyolar gs 500 de güç dağılımı er-5 e göre daha önde kalıyor bunun sonucu da frenlemelerde arka yanınıza geliyor aynı şekilde gazı açtığınızda da kıçı başı dağılıyor çok şahit oldum...
Er-5 kampana ile bile daha üstün bana göre...
Aynen ER-5 kampana ile bile daha üstün
Hocam ilk GS500ü araştırdım sonra ER5'i iyice araştırdım ve GS500e binmiştim , ER5'e bindiğim zaman ise kesin ER5 alıcam dedim ve aldım
Bunun yanında su soğutmalı olması , benzin göstergesinin olması , km saatinin hoşuma gitmesi ve sesinin daha güzel olmasından dolayı ER5 tercihim oldu.
Aynen ER-5 kampana ile bile daha üstün
Hocam ilk GS500ü araştırdım sonra ER5'i iyice araştırdım ve GS500e binmiştim , ER5'e bindiğim zaman ise kesin ER5 alıcam dedim ve aldım
Bunun yanında su soğutmalı olması , benzin göstergesinin olması , km saatinin hoşuma gitmesi ve sesinin daha güzel olmasından dolayı ER5 tercihim oldu.
bende 1 ay önce aldım yakıtından şikayetim var..daha öncede kullandığım 500 lük makina yok o yüzden kendi katagorisindeki gs500**cbf500 ile yakıt farkından haberim yok...sende yakıt durumları nasıl
gs 500 sahibi olarak binmeyen bilmez o yuzden pek birşey yazmak istemiyorum :cat:
gs 500 sahibi olarak binmeyen bilmez o yuzden pek birşey yazmak istemiyorum :cat:
Ben ikisine de uzun süre binmiş biri olarak diyorum ki Er-5.. :cat::cat:
Tork
yakıt
güç
Su soğutma
hız
hakimiyet
şehiriçi kullanımı
uzun yol konforu
Eeeee.. Daha ne kaldı k?...![]()
teknik olarak er-5 bir iki adım önde bence de ama spor bi görüntü yok hocam er-5 te yahu. bildiğin hormonlu ybr :queen: :queen: hele o arka amortisörleri yok mu bitiyorum bitiyorum![]()
Gs de sport görünüm varmı ki?... Ufacık oyuncak gibi motor..Spor görünüm için git cbr al... Ne işin var 500 cc de..
:queen::queen:
Sen sattın mı gs yi?... :wiinkk:
Ben ikisine de uzun süre binmiş biri olarak diyorum ki Er-5.. :cat::cat:
Tork
yakıt
güç
Su soğutma
hız
hakimiyet
şehiriçi kullanımı
uzun yol konforu
Eeeee.. Daha ne kaldı k?...![]()
yazmim diyorum dayanamıyorum er-5 in görünümü gs 500 den güzel olduğunu düşünüyosan git bir gözlük al er-5 ybr görünümlü bir motor ikincisi yakıt konusunda gs 500 er-5 den çok daha az yakar üç tamburlamı hakimiyet sağlıyorsun ? uzun yol konforu her ikisindede var o yuzden düşünerek yazalım
yazmim diyorum dayanamıyorum er-5 in görünümü gs 500 den güzel olduğunu düşünüyosan git bir gözlük al er-5 ybr görünümlü bir motor ikincisi yakıt konusunda gs 500 er-5 den çok daha az yakar üç tamburlamı hakimiyet sağlıyorsun ? uzun yol konforu her ikisindede var o yuzden düşünerek yazalım
Sen biraz kumda oyna..... Sonra konuşalım....![]()
:queen::queen::queen:
hiiiiiiiiiiiiiiii arayı kızdırmış olamayım ama kavgada söylenmez bu laf bee :cherry:
Gaz vermeyelim....![]()
Şaka bir tarafa göz var nizam var.. Hele bir de akıl var....:cat::cat::cat:
yahu ne gazı...
göz dsen tamam, nizam desen tamam bunlar göreceli.. ama akıl dedin mi ben de arada kaynıyorum yahu.. ben 8 ayda 40.000km yaptım o makineyle..
ben gs 500 derim abi... bir üstü için ise cbf 500![]()