Suzuki GN 250 Icin disli sorunu,Yardim lutfen

Suzuku GN 250 icin disli degismesi lazim ama orjinali cok pahali,bildiginiz yan sanayi disli varmi suzukiye uyan.Ben Kanuni 250 chopperlarin dislisinin uydugunu duymustum.Acaba gercekmi ?.Gercek degilse hangi disliler uyar?

Sizin dişliyi tornada dişlerinin altına kadar alıp,bulacağınız herhangi bir dişliyi üzerine sıkı geçirip puntalanabilir sorunsuz olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sinan sen benim yerime açmışsın topiği sağol :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet bu yöntemi deniycem ama önce benim zincire uyan dişlileri bulamam gerekiyor tiger ın dişlileri uycak gibi duruyor inceledim 1 tanesini ama söküp bakmadan ne desem boş.

evet bu yöntemi deniycem ama önce benim zincire uyan dişlileri bulamam gerekiyor tiger ın dişlileri uycak gibi duruyor inceledim 1 tanesini ama söküp bakmadan ne desem boş.

Bence orjinalini kullan zira mühendisler her zaman başka makinaların dişli ebat ve çaplarını farklı yapabilirler. Orjinali dışında herhangi bir dişli kullandığında motorun momentlerinden tutta hızlanmasına ve zincir ile dişli uyumsuzluklarına maruz kalırsın.

Saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağol arkadaşım zaten diğer aletlerin dişlileri uymuyor artık mecbur orjinalini alcaz.

selam bende de aynı sıkıntı oluştu. dişli ve zinciri değiştirmem gerekiyoo.ne önerirsiniz ark.lar.

Sanayii malzemeleri satan,rulman,elektrik motorları,redüktör,zincir,dişli,kayış vs satan dükkanın birine motorla git,zincirini ve dişlilerini göster malzemeyide verir tornacıda tarif eder gider yaptırırsın.

Ihtiyar abi sen olmasan varya bizi kopekler yemeycek :) cok saol ...

Ihtiyar abi sen olmasan varya bizi kopekler yemeycek :) cok saol ...

Yok yahu,olay benimle değil,teknoloji ve bilgi birikimiyle alakalı.

Taktik 1-Mekana girip,selamınaleyküm hayırlı işler diyorsunuz (çoook önemli,Halkla ilişkiler bölümünde dahi göstermezler).Bu halkla ilişkiler fakültesi,esnafla muhabbet bölümü semineridir.

Karşınızda size yardımcı olmaya hazır,gönlünü okşayarak(ustacığım şöyle bir sıkıntım var) isteğinizi belirtisiniz.
Sorununuzu kendi çözemese dahi,çözebileceğine inandığı birine sizi yönlendirir.

Fikirler,öneriler ,tecrübeler bir araya gelir ve adına çözüm denir.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağol ihtiyar abi şu eksoz sorununu bir halledeyim dişlileri göstercem sanayide birisine artık.

Yok yahu,olay benimle değil,teknoloji ve bilgi birikimiyle alakalı.

Taktik 1-Mekana girip,selamınaleyküm hayırlı işler diyorsunuz (çoook önemli,Halkla ilişkiler bölümünde dahi göstermezler).Bu halkla ilişkiler fakültesi,esnafla muhabbet bölümü semineridir.

Karşınızda size yardımcı olmaya hazır,gönlünü okşayarak(ustacığım şöyle bir sıkıntım var) isteğinizi belirtisiniz.
Sorununuzu kendi çözemese dahi,çözebileceğine inandığı birine sizi yönlendirir.

Fikirler,öneriler ,tecrübeler bir araya gelir ve adına çözüm denir.:cat:
abi bu yontemi cok ii biliyorum,babamda sanayide calisiyo ve yaninda takilirken ustalar nasil yikanir yaglanir derslerini yasayarak aldim.yasim 14 iken dahi adam isini yaptirmak icin neredeyse bana cumhurbaskani gibi davraniyodu :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar