Selamlar herkese ,
Bu özel makinenin özel kullanıcı sayfasını hortlatmaktan gurur duyuyorum.
Öncelikle orta halli bir motosiklet kullanıcısı bir sezon cbr 250 kullandıktan sonra Inazuması ile lord gibi evine işine okula giden adam burda ne geziyor diyenler için tanıtma mahiyetinde şu konuma bir göz atmanızı rica ederim ;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/150301-allah%27ini-seven-uzerime-supermoto-atsin.html
Arkadaşlar tüm yorumları oturup baştan sonra okudum sanki çok zamanımı almış gibi

Her sayfada bir sene atladık ama nihayete geldik gibi. Türkiye'de popüler olmayan supermoto tarzı ve zaten az sayıda motosiklet kullanıcılarının ve gittikçe artan motosiklet fiyatlarına rağmen artmayan maaşlarımızın sonucu çok spesifik motosiklet almanın mantıklı olmadığını ve insanların haklı olarak 2005-2006 model motosikletlere hep endişe ile yaklaştığı bir gerçek, bu konuyla ilgili de bir konu açmıştım geçenlerde ;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/151246-model-%96-km-tutarsizligi-bu-uckagittan-nasil-kurtuluruz.html
Zamanının sıfır fiyatına satılan 50bin km üzeri bu motosikletler neden pahalı yorumu geçmiş önceki sayfalarda e normaldir, commuter almıyorsun, sıfırı üretilmiyor bu makinelerin ve üzerindeki aksesuarlar, verdiği sürüş keyfi vs. delisinden delisine gider, yani zaten alıcısı bellidir.
Şimdi
Syanur hocam öncelikle sizin gibi forumdaki aktif ve bilgili bir kullanıcının bu sayfadaki yorumlarına rastlamak çok iyi oldu benim için. Umarım Drz ile keyifle devam ediyorsunuzdur.
İlk sayfalarda güzel ve detaylı bilgiler veren Jagadam nickli arkadaşa teşekkürler sanırım forumda aktif değil kendisi o yüzden sorularım size , nitekim bu motosikleti maddi durumumu düzeltir düzeltmez almak istiyorum. Takip ettiğim bir iki ilan da var aslında.
Motorun bin km.de 1 lt. yağ yakmadığını öğrenince rahatladım ama ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi bir şey oldu bu

Normal şekilde kontrol ettiğimiz dişli zincir pegler krenajlar gibi üstün körü kontroller dışında motor aksamını kontrol ettirmek için bu işlerden anlayan bir usta ile gitmem gerekiyor sanırım.
Malum Suzuki fiyatları bütçemi zorlayıp rahata erdim derken borç içine girmemek için başka önerileriniz var mı , ustama ileteyim ?
Jagadam
aküye direk bağlantı yapmıştı, siz herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ? Cadde motorları gibi basınca marş alır sanırım. Çok kullanıcı yapmış bunu sanırım ve bir nevi çözüm yolu olarak görmüşler.
Önceki sayfalardaki bir arkadaş gibi amacım tek tekeri öğrenmek, drift yaparak viraj almak değil. Zaten supermoto kullanıcı değilim. Maksatım şehir içinde 0-100 hızlanması iyi olan keyifli bir motosiklet sürmek. Ekipman bile değiştirmeyeceğim
Yağ değişiminde gereken pulları tedarik etmemiz zor ve maliyetli değildir sanırım ?
65 kilo ve artçı almayan bir motosiklet kullanıcısı olduğumdan yumuşak amortisör işime gelir
Frenlerden memnun musunuz, herhangi bir düzeltme veya geliştirme yaptınız mı , iyi balata ve hidrolik sıvısı değişimi dışında ?
O kadar sardım ki bu işe virajda dönüş yönüne doğru ayağımı açıyorum sanki supermoto yarışı yapıyorum

O kadar video izledim ki bilinçaltıma işledi.
Çok uzun mesaj oldu, sizin bu kadar detaya girmenize gerek yok.
Herkese kazasız belasız sürüşler