Suzuki dl650!

Geçmiş olsun dostum. Baştan sona kadar okudum yazılanları. Adı büyük olan bir firmaya yakışmıyor anlatılanlar.

herkese kazasız sürüşler.kivrem viceroy tarafından daha önce gündeme gelen , fuarda satın aldığımız suzuki dl 650 henüz elimize geçmedi.Velakin bu yazı üzerine Önder Motor Suzuki nin ( eski korlas bayisi) sahibi Hüseyin Önder bey beni aradı. Motorun en geç önümüzdeki hafta sonu elimizde olacağına dair söz verdi.Bu durumun suzuki ana bayisinin elinde dl 650 olmadığından kaynaklandığını söyledi.Hüseyin kardeşimize inanıyoruz. Umarım önümüzdeki haffta(21-25 temmuz) motorumuz elimizde olur. Eğer olmazsada para iadesini rica edicez.Sağlıcakla kalın.....:bounce:

hyosung gitti honda gitti suzuki gitti bmw gitti...:)
kawasakiyle ducatiyi silecek arkadaşlar aranıyor:queen::queen:
abi bence git suratına agresif hareketler yap dava ederim lan getirin motorumu de direk yuvarlanmaya başlarlar zaten...

Korlas ile ilgili şu anda kadar 1 'BİR' tane olumlu bir yorum almadım...
İş arkadaşımında yaşadığı buna benzer bir fyasko var canlı örnek olarak...

Bir firma bu kadar mı dağınık olur...

KORLAS'ın bence kendine çeki düzen vermesi gerekiyor...

Bugünlerde elimizi attığımız yer kuruyor :queen: hadi hayırlısı:cherry:
Bafi 17.000 e müşteri bulup 1000 ytl zararla satıp v-rod mı alsak acaba ne dersin? If you've never ridden a V-Rod, the acceleration of 115 HP is incredible(Eyer sürmediysen inanamazsın 115 beygir),1130cc v-twın, benzin deposu 14 litre.:)

Son düzenleme:
üzücü .

hiç binmek nasip olmad ama nedir bu suzuki sevdası anlıyamadım.birkere motor bana çok sevimsiz gözüküyor.temizlemesi zor olsa gerek.ancak basınçlı su ile yıkanabilir.su ile yıkamakta zarar verebilir.birde orantısız bir tarafında eksoz var diğer tarafında yok.çok pahalı.
arkadaşımıza sabırlar diliyorum.çok anlamsız bir durum.sanki motor karaborsaya düştü.millet daha 2007 stoklarını bitiremedi.saçma bir olay olmuş.ergenekon karışmış olmasın bu olaya.
bu arada benim gönlünde yatan aslan moto guzzi breva 750 .suzukiden aşağı kalır yanı varmı..?:)

Dostum zaten kros ve enduroya temiz binilmez,tadı bozuk yolda çıkıyor,araba yıkayan yerlerde makina ile yıkadınmı tertemiz olur. Sınıfının en yakışıklısı dl bence.:)

Enduro hakkında...

Her türlü hava ve yol şartlarında kullanılan çok amaçlı motosikletlerdir. Özellikle ülkemizin bozuk yolları için idealdir. Büyük çaplı jant ebatları, uzun amortisör mesafeleri sayesinde yol emniyetleri üstündür. Daha çok doğayı ve tarihi seven insanların tercihidir. Ana yoldan korkusuzca çıkabilirsiniz. :p

Son düzenleme:
Dostum zaten kros ve enduroya temiz binilmez,tadı bozuk yolda çıkıyor,araba yıkayan yerlerde makina ile yıkadınmı tertemiz olur. Sınıfının en yakışıklısı dl bence.:)

Enduro hakkında...

Her türlü hava ve yol şartlarında kullanılan çok amaçlı motosikletlerdir. Özellikle ülkemizin bozuk yolları için idealdir. Büyük çaplı jant ebatları, uzun amortisör mesafeleri sayesinde yol emniyetleri üstündür. Daha çok doğayı ve tarihi seven insanların tercihidir. Ana yoldan korkusuzca çıkabilirsiniz. :p

V-Strom'u tercih ederken bence dikkatli olmak lazım!
V-Strom Enduro sınıfında fakat gerçek bir Enduro'nun girebildiği dar patika ve çok bozuk arazi koşullarına pek uygun değil! hem fiziksel yapısı hemde ağırlığı nedeniyle sorun yaratabilir:bounce:
Ama uzun yola gelince bence gerçektende sınıfının en mükemmeli:cat:

Valla sız cok sabırlıymıssınız DÜzce de boyle bısı olacak ben cokdan bırılerını gondermıstım mekanlarına !!! 4 ay ve 18 bın ytl nakıt ve mal yok ortada !!! Umarım sozlerını tutarlar

Bu topiğe yazalı uzun süre olmuş. Yzdıktan sonra bu süre içinde bir arkadaşıma vstrom650 aldık, rodajı bile bitti...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar