Suzuki DL650 V-Strom 2012

Kişisel fikrim eskisinden yakışıklı olduğu yönünde. Çok klasikleşmiş, kanıksanmış, her markada 3 aşağı 5 yukarı bulunan görüntünün dışına çıkıp fark yaratmak amaçlanmış ve yaratılmış da bence.

Bence tam tersi lem... Her markada 3 aşağı 5 yukarı bulunan görüntüye yaklaşmış bu... Bunu;

93617620.jpg

sokakta uzaktan görsem derim bu yahu bu nedir?

2010+Honda+CBF600ABS-4.jpg

mudur?

media

mudur?

HondaCBF1000-1620.jpg

mudur yoksa?

Hepsi aynı bir tipe büründü veyahutta bana öyle geliyor... Oysa ki ne güzeldir Bmw'nin şaşı farı :p Bu arada yazı mükemmelmiş :cat:

Son düzenleme:
4645d1308739510-v83f5i-jpg

şahsi kanaatim eskisinede bir türlü ısınamamıştım.. Evet bu motor benim motorum diyeceğim bir motor asla olamadı..
Yenisi buysa O da hiç olamayacak. Egsoz kısmını hiç beğenmedim..Egsoz açıkta kalmış biraz gizlemeliydiler..

birde bunlara bakın egsoz nerde..
honda014.jpg

honda_xl700v_transalp_2008_01.jpg

Nasıl gizlemişler...

Son düzenleme:
Canım motoru ne hale getirdiler yaa... :(
Şimdi 2011 model DL arıycaz bayiilerde. Umarım denk gelirde bulurum.

Güzel motor şu DELE, kim ne derse desin. Elimdeki MT03 " Ağam bırak gidem emekli olam artıkın" dediğinde bundan alacağım.

eskisi daha bi hoş duruyordu gözümde ama endüro ile ilgili yazı çook çook süper :) yeni bilgiler edinmeme sebep oldu bu sebepten konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim...

Bence eski kasasına göre çok güzel olmuş. Eski sadece iri gözüken ama içi boş olan kasa gitmiş daha ince daha spor daha bi enduro gözüken bir motor haline gelmiş.

Açıkçası ben çok beğendim :cat:

Bu motor tipli yada tipsiz yine en çok tutulan motorlardan biri olmaya devam edecek çün o v-strom. Eski kasasıda zaten tipsizdi üstüne birde çok hantaldı ama çok satıyordu.

Tabi zevk meselesi ama bencede yeni 2 silindirli F 650 GS çok tipsiz bir motor ama yeni G 650 GS çok güzel.

Yenilik iyidir. 5 sene kullandığım Suzuki DL650 K6'dan memnundum. Yeni modelde merak ettiğim motorda ne gibi iyileştirmeler yapıldığı. Eski motorun alt devir gücü düşüktü. Umarım yeni motorla bu sorunu aşmışlardır.

DL enduro mu değil mi?niye tel jant yok? kawa versys enduro mu değil mi?o lastklerle enduro olmaz.demek ki iyi olmamış. falan falan..neden bir modeli illaki bir sınıfa sokmak zorundayız?bunu anlamıyorum.tel jantın ,alaşım jantın kendine göre artıarı eksileri var.bu motoru iyi yada kötü yapmaz.tercih meselesidir.benim gördüğüm tüm enduro motor severler sürekli dağda bayırda gezen insanlar da değil.gezecek olan da gider 21 inç,tel jant bir enduro alır olur biter.ama özellilkle DL ve versys te bu tartışma bitmiyor.illaki bir sınıfa sokacağız.noluyorsa bir sınıfa dahil edip enduro,çıplak veya turing deyince anlamıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------

toyota verso .vw picasso,opel zafira gibi araba modelleri var.bu tarzı ilk kim hangi modeliyle çıkardı blmiyorum.ama bu tarz modellerde ilk çıktıklarında bir segmente oturtulamadı.ama zamanla çok sevildi ve hemen her markanın bu tarz modeli var.kendi başına bir sınıf oldu.bu da zaman gerektirdi.Bu motorlar içinde böyledir.zaman onları ayrı bir sınıf haline getirebilir.DL nin bir ruhu varsa sesini duyar gibiyim.''beni kategorize etmeyin '' :)

Super Moderator
Avrupa'da temmuz sonunda bayilerde görebilecekmişiz yeni modeli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar