DL enduro mu değil mi?niye tel jant yok? kawa versys enduro mu değil mi?o lastklerle enduro olmaz.demek ki iyi olmamış. falan falan..neden bir modeli illaki bir sınıfa sokmak zorundayız?bunu anlamıyorum.tel jantın ,alaşım jantın kendine göre artıarı eksileri var.bu motoru iyi yada kötü yapmaz.tercih meselesidir.benim gördüğüm tüm enduro motor severler sürekli dağda bayırda gezen insanlar da değil.gezecek olan da gider 21 inç,tel jant bir enduro alır olur biter.ama özellilkle DL ve versys te bu tartışma bitmiyor.illaki bir sınıfa sokacağız.noluyorsa bir sınıfa dahil edip enduro,çıplak veya turing deyince anlamıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------
toyota verso .vw picasso,opel zafira gibi araba modelleri var.bu tarzı ilk kim hangi modeliyle çıkardı blmiyorum.ama bu tarz modellerde ilk çıktıklarında bir segmente oturtulamadı.ama zamanla çok sevildi ve hemen her markanın bu tarz modeli var.kendi başına bir sınıf oldu.bu da zaman gerektirdi.Bu motorlar içinde böyledir.zaman onları ayrı bir sınıf haline getirebilir.DL nin bir ruhu varsa sesini duyar gibiyim.''beni kategorize etmeyin ''