Merhabalar.
V-strom dan önce honda cbr250r sahibi olan veya hem v-strom hemde cbr 250r kullanmış biri varmı ?
Buyrun benim![]()
Özel mesaj attım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
Biraz araştırma yaptım ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım.
V-strom 2004 te üretilmeye başlanmış. 2006 yada 2007 senesindr sanırım ufak değişiklikler yapılmış.
2004 ile 2006-2007 arasındaki v-stromların arasında beygir- tork- yakıt gibi farklılıklar varmı ?
Hızlanışları farklımı ? Son hızlarında değişme oldumu ?
Birde 2. El alırken dikkat etmem gereken bir yeri varmı ?
Kronik olarak bir arızası varmıdır v-strom ların ?
Sanki fazla oldu ama kusura bakmayın.
Teşekkürler.
Hemen yazalımPM atacağınıza burda yazışın ki bilmeyen herkez faydalansın?![]()
Peki niçin Dl1000 ile Dl650 ye aynı parayı istiyorlar ?
Hatta Dl1000 daha bile ucuz![]()
Sebebi nedir ? Anlayamıyorum. Dl650 ye deli para istiyorlar 2. elde. 2004 model Dl650 ye 15.000 istiyorlar.
dl 1000 e abs koymadılar tutmama sebeblerinden biri de bu. 1000 iyi tabi söylemesi bile kolayartı tembel adam motoru devir vites hak götüre gidiyo
Hayirli olsun bende baktim o ayarlanabilir camlardan ama cok pahali ya suan kendi ayarinda en ust seviyede bide spoiler var yetiyoSelamlar..
Bende artık 2007 model simsiyah DL 650 ile aranızdayım. Ancak benim için çok önemli bir husus var. Bana ön cam için ayarlanabilir siperlik gerekiyor. MRA'nın camları var. Ancak 300 TL civarı diyorlar. Sizin bildiğiniz bir yer var mı? Nereden temin edebilirim. Ya da aranızda bu camı satan birisi var mıdır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Bu da benim motorumla ilk gezim. FOÇA
[url=http://hizliresim.com/Kr3Jva][url]http://i.hizliresim.com/Kr3Jva.jpg[/url][/url]
Ön takimda nasi bi sorun var borularda egiklik felan mi.2009 Model 140.000 deki DL-650 alınır mı?..Geçmişinde kazası yoksa ve sahibi dürüstçe yağ yaktığını ve ön takımda
sorun olduğunu belirtiyorsa..Alınırsa ne kadarlık bi masraf tutar varmı yedek parça fiyatlarıyla yakından ilgili ve
bilgili olan beni aydınlatsın :mrgreen: