Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zuhtupasa'ya :)

Zuhtupasa, hocam K7'inle bir kac yakisikli resmini koy buraya da gozumuz senlensin yaw :)

arkadaslar yardım! sisy bar lazım benim burgman k7 ye.fuardan almıstım ama arkak koltuk olmadıgı icin arkadaslarım cok zorlanıyolar. ne zaman gelecek bu koltuk yurtdısından bilen bilmeyene(yani bana) aktarsın.

Mgunver

Aranıza yeni katılıyorum izninizle. İsmim Mert. Fuarda Korlas Rıza Necef Bey' den K7 Burgman 400 aldım. Tek kelimeyle süper.
Saygılar herkese.

007

BURGMANCILAR!! (Biliyorsunuz ki Burgman Japonya'da Skywave ismiyle satiliyor)

K7'ye inanilmaz bir ozellik eklemisler:
Burgman 650'deki elcikten +,- tuslariyla vites degistirme ozelligi
Artik Burgman 250 Type M K7'de de mevcut

Link:

http://www.ibike.com.hk/01_bike_report/07/suzuki/skywave_250_m/skym.htm

Resimler:
2.jpg

02.jpg

2004 modellerinde bile var... :wiinkk:
Hatta diğer uzakdoğu ülkeleri (Thailand) gibi yerlerde orjinal olarak üstündeymiş...:cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklet.net'in bu günlere kadar gelmesi, Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen motosiklet sitesi olması, sitemizin işleyişini , düzenini ve seviyesi korunmasını sağlayan tarafımızca oluşturulan kurallar sayesindedir. Site yönetimi bu kuralları her üyeye aynı şekilde uygular. Alican abi de eski üyelerimizdendir sitemizde daha önce yaşanan birçok aynı tarz olaya şahit olmuştur. Yani kısaca forum kurallarını en az bizim kadar iyi bildiğini düşünüyorum. Kendisi ile site yöneticilerinin hiçbir kişisel problemi yoktur olamazda. Siteden uzaklaştırılma sebebi Olcay arkadaşımızın açmış olduğu ihraç konusunda zaten belirtilmiştir. Yapılan kural ihlalinin sitemizin eski üyelerinden biri tarafından yapılması bizi üzmüştür. Yönetim olarak site içinde tasvip etmediğimiz bu tarz davranışlara müsamaha göstermiyoruz.

Konu ile ilgili başka yazışmaların yapılmamasını rica ediyorum.
Suzuki Burgman paylaşım topiğine yazılan mesajlar konu başlığı ile ilgisiz olduğu için silinmiştir. Konu dışı mesajlar yazılmaya devam edildiği taktirde yine silinecektir.

Saygılar

Erhan Erdil
MT Yönetimi

Konu dışı mesajlar silinmiştir

Son düzenleme:
Günaydın,

Ben de en sonunda (3 hafta sürdü macera) K7'ime dün saat 20:00 gibi kavuştum.
Gezilerde buluşmak dileklerimle,
Saygılar,

Bursada kaza!

21-nisan-2007 cumartesi günü saat 14:00 sularında Yeni Yalova yolu Real kavşağında bir motor kazası olmuştur konu hakkında bilgisi olan varmı?
Motor siyah renkli suzuki burgman 400,olay yerinde çok sayıda polis ekibi vardı.Bekleşenlere sorduğumda ölüm olmadığı yönünde bilgi alabildim.
Motorun durumu çok kötüydü,motor arabaya sağ arka teker ve kapısından vurmuş arabanın tekeri kopuk,kapı içeri girmiş.:pale:
Ben tanıyan birilerini bulamadım belki siz burgmancılar tanıyorsunuzdur.:pale:

selam
hoşgeldin
bu resimi bir yerden hatırlıyorum ama.????? heeeeh buldum....

ihtiyar abi diyecem artık sana heralde...

saygılar.

Son düzenleme:
arkadaşlar selamlar 2004 model burgman 400 alıcam nelere dikkat etmem lazım.2.el buldum bugün baktım 7500 ytl ve 10000 km de sizce nasıl yardımlarınız için teşekkür ederim.

arkadaşlar selamlar 2004 model burgman 400 alıcam nelere dikkat etmem lazım.2.el buldum bugün baktım 7500 ytl ve 10000 km de sizce nasıl yardımlarınız için teşekkür ederim.

kanımca 2004 model ve 10000 km olan bir motosiklette fiyattan önce bakman gereken motorun temizliği kanımca ..

fiyata gelince 7500 ytl ne çok ne az ... orta karar bir rakam..

eğer alırsan hayırlı olsun şimdiden:)

Bence iyi bir servise götürüp göster. anadolu yakasında nereye gözsterceğini
biliyorsun:wiinkk: Tabi adamı tanımıyorsan borcu varmı yokmu v.s
9.500 e Rs motorda 1000 km de 2006 vardı. Mavi. Bira fazla olsun temiz olsun
Yoğurcu parkı nın ordaki.

Bence iyi bir servise götürüp göster. anadolu yakasında nereye gözsterceğini
biliyorsun:wiinkk: Tabi adamı tanımıyorsan borcu varmı yokmu v.s
9.500 e Rs motorda 1000 km de 2006 vardı. Mavi. Bira fazla olsun temiz olsun
Yoğurcu parkı nın ordaki.

eğer satılmadıysa ve bir hasarı yoksa bence daha mantıklı:cat:

selam herkeze arkadaşlar suzuki burgman 150 2000 model 40bin km de sizce alınırmı 4 milyar ciwarında bi fiyatı war. param ancak ona yetiyo :'(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar