Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ayıp oluyooo

Anaaa adresi veer..gerci bizim mönüde fena diil..:cherry:
domates corba
kadınbudu köfte
makarna
zeytinyaglı barbunya
salata
ekler pasta
cay-kahve
bizimde bos yerimiz var..:cherry:

alican abi ayıp oluyo ama ya... vallahi midem kazındı gittim taa çarşı kapıdan su böreği aldım geldim...

selam
Afiyet olsun arkadaşlar ne yemekler varmış yahu bunları okuyunca insanın karnı acıkıyor...

bi yemek siparişi vereyim de karnımızı doyuralım bari...

saygılar
mustafa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alican abi ayıp oluyo ama ya... vallahi midem kazındı gittim taa çarşı kapıdan su böreği aldım geldim...

O böreği çıkışta alırda eve giderken buraya ugrar insan..mekanımızı biliosun..:cherry:

Tamer abi numunelerin yarın geliyor bana bilgin olsun.
Altan motor logon zaten güzel o yüzden başka bir figüre gerek yok derim. ayrıca tek renk olduğu için baskı maliyetin de düşer o yüzden hiç kurcalama.
Alican abi adresi veriyim :)
Sizin menüde fena değilmiş valla.
Geçen gün bastın gittin Kartal dönüşü bi ara stop lambanı gördüm o kadar.
Bakıyorum kimse hafta içi buluşma fikrime sıcak bakmadı.

Arkadaşlar ben de kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Çok keyifli ve kaliteli bi scooter...

Forumdan Uzaklaştırıldı
verin çoşkuyu, verin çoşkuyu birileri uludağ yapar birileri şile yapar öbürleri turlar 18:00 den sonra boştum tardem mesajı 13:50 civarı atmış eğitimdeyim nasılsa gidemem diye aramadım ben ne bileyim 19:00 lara kadar gezeceğinizi hem gelip thai nin navigasyonunu bozacaktım.

tardem, senin iletişim bilgilerini de ekleyim bana ([email protected]) bir mail atsana adın soyadın, nick, tel no, semt -il - mail adresin ve son olarak motorun rengi ve plakası olsun mailinde

bilgileri yolladım.
Ayrıca bu THAİ denilen arkadaşa kıl olmaya başladım.Bu ne yaw..Bizi masrafa sokup duruyor.Şimdi birde navigasyon çıkardı.Yok kardeşim bu böyle olmaz gel duffy beraber bozalım.sen navigasyonla ugraşırken bende xenon ları hallederim...Gün ve zaman belirtmen yeter..

Şaka bir yana hayırlı olsun gerçekten güzel ve işe yarıyor.Allah kaza bela vermesin...

Tamer abi numunelerin yarın geliyor bana bilgin olsun.
Altan motor logon zaten güzel o yüzden başka bir figüre gerek yok derim. ayrıca tek renk olduğu için baskı maliyetin de düşer o yüzden hiç kurcalama.
Alican abi adresi veriyim :)
Sizin menüde fena değilmiş valla.
Geçen gün bastın gittin Kartal dönüşü bi ara stop lambanı gördüm o kadar.
Bakıyorum kimse hafta içi buluşma fikrime sıcak bakmadı.

Ben bugun biraz gezdim ama yagmurda zorladı beni fena kayıyor.İyi ıslandım.
Ama her zaman saat 18,30 dan sonra müsait oluyorum.

Son düzenleme:
Herkese günaydın :rendeer:
Kusura bakmayın seyahatlerden dolayı 2 gün yoktum
bıraktığımda 39.sayfada idik
maaşallah şimdi 43
sizleri boş bırakmaya gelmiyor valla :cat:
Güzel güzel
sayımız artıyor
bu arada Çanakkale gezisi ile ilgili yazdıklarınızı okudum
öncelikle katılımın çok olması çok güzel
hem bizim birlikteliğimiz hemde böyle önemli bir günde orada olmamız açısından çok hoş :cat:
ancak pazar günü gidiş dönüş olması durumunda katılımın daha fazla olacağı anlaşılıyor
Ama o zaman çok yorulmuş olmazmıyız ?
ve sabah çok erken çıkmamız lazım
benim için uyar çok önemli değil
ama eşleri ile gelecek olan arkadaşlar için sorun olmasın
bu arada tem den tekirdağ üzerinden gitmek çok daha mantıklı gibi geliyor
ne dersiniz ?
hepinizi sevgi ile öpüyorum :wiinkk:

Beetle65 ve Altan motor, abi sizin iyi dleklerinizle güne başlamaya öyle alıştımki sanki şirketten içeri girdiğimde arkadaşlarla selamlaşıyor gibi oluyorum.
beetle65 iki gündür yoksun sanki işe gelmemiş gibihisettim.
Sizede hayırlı işler.

Beetle65 sabah erken çıkmak şöyle müsait biryerde hepberaber sabah kahvaltısı yapmak sonra yola koyulmak bencede iyi fikir bana uyar.

saygılar:rendeer:

Günaydın arkadaşlar,
Gezi konusunda ben sizlerin kararı neyse ona uyarım. Pazar günü günübirlik de iyi olabilir, birlikte kahvaltı etme fikri de bence iyi...
Oğuz...

Beetle65 ve Altan motor, abi sizin iyi dleklerinizle güne başlamaya öyle alıştımki sanki şirketten içeri girdiğimde arkadaşlarla selamlaşıyor gibi oluyorum.
beetle65 iki gündür yoksun sanki işe gelmemiş gibihisettim.
Sizede hayırlı işler.

Beetle65 sabah erken çıkmak şöyle müsait biryerde hepberaber sabah kahvaltısı yapmak sonra yola koyulmak bencede iyi fikir bana uyar.

saygılar:rendeer:

Kardeşim o senin güzelliğin :rendeer:
o zaman herkesin fikri ortak ise pazar sabahı çok erken çıkacağız
tekirdağ civarı bir yerde kahvaltı ve yola devam
yol zaten kınalı'ya kadar tem
hadi bakalım listeyi de güncelliyelim :queen:

1-beetle65 (ikna edebilirsem + eşim)
2-vedatarpacı
3-duffy + yenge
4-alinazik tek başına ( hanım korkuyor...)
5-karabatu + eşim
6-Foto-Moto + eşim
7-Stingrayx + eşi
8- Tarden + eşi + hondalı arkadaşı :cat:

Son düzenleme:
abi biz 1 gün kalmayacaksak çanakkale yapmayalım. Hayatımız yollarda geçer şöyle gene 2 saat motor üstünde geçecek bir yol neresi olursa gidelim bence

cc

abi biz 1 gün kalmayacaksak çanakkale yapmayalım. Hayatımız yollarda geçer şöyle gene 2 saat motor üstünde geçecek bir yol neresi olursa gidelim bence

öncelikle günaydın herkese ewli olmayıp bekar olanlarda war aramız da :) sewgilimle günübirlik olursa sabahta erkenliği önemli değil 6 da çıkabiliriz cumartesifden olursa kalmalı abimle yada erkek arkadaşımla gelcem oda uzun yolda cekilmiyor:)
duffy bilgileri aldım we ilk sifhahı foto moto oğuz arkadaşımla konuşup tanışarak yaptık teşekkürler .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Trakyadan Çanakkale güzergahı çok keyiflidir..Dura kalka harika bir yolculuk olur. Hiç durmadan (benzin alımı hariç) 3.5 - 4 saatde gidiliyor..Böylesine keyifli bir yol grup sürüşü de zorunlu olmasında dolayı 5 saat gibi bir süre alır..Günübirlik gidiş döner baya bi yorar..siz bilirsiniz tabi..ama yol mükemmel....mutlaka bu yolu kullanın derim..:wiinkk:

Arkadaşlar benim fikrim de cumartesi - pazar
ama form da gördüğüm kadarı ile çoğunluk cumartesi olursa gelemeyecek diye ben o zaman pazar günü birlik olsun dedim
benim de o anlamda ilk bu derece uzun yol tecrübem olacak :queen:
bana da cumartesi pazar uyar
çoğunluğa uymak lazım
ne dersiniz :silent:
bu arada zühtüpaşa'nın dediği gibi tekirdağ sonrası yol çok güzeldir :cat:

Abi anket yapalım çoğunluğu öğrenelim.

Cumartesi için
Karabatu+ Eşi

Pazar içn

Dolduralımmı?

valla benim için ikiside uygun olacak bu hafta dizel bir araç almayı planlıyorum eğer olursa arabayla eşim takip edecek lojistik destek için iyi olur. Motordan korkan hanımları transfer ederiz o tarafa :mrgreen:

ahaha iyi fikir deniz. arzu ederseniz aile salonumuz var hesabbıııı
zuhtupaşa nın dediği yol mükemmel.
Arkadaşlar gelin bu işi 2 gün yapalım. Herkes uydurmaya çalışsın. Gerçekten aynı gün içinde git gel çok yorucu olacak.
Zorlayın şu cumartesi olayını derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar