Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamlar

arkadaşlar şu anda 8 kişiyiz sanırım......

zafer abi gezi yi sen başlattın devam etsene be abiiii:):)

bi güzergah belirleyelim tem den mi gidilecek nerelere uğranacak bi belirlesek sanıyorum ki o zaman işin ciddiyeti anlaşılacak...buluşma yeri ,saati vs...(öneri)

belki o zaman 8 kişi değilde 28 kişi oluruz....:)

zafer abiden hiç ses yok haberi olan varmı.... bugün hiç yazmamış

saygılarımla
mustafa

selam

cümleten iyi akşamlar iyi hafta sonları

saygılar
mustafa

Son düzenleme:
zafer abi konumu itibarı ile biraz yoğun tanımayan arkadaşlar önyargılı davranmasın önümüzde bir hayli zaman var o zamana kadar net bir seyahat planı rota planlaması yaparız.
Oğuz çok teşekkür ederim sende ne zaman istersen arayabilirsin motoru beraber teslim alma konusunda ciddiyim yer sıkıntısı içinse biliyorsun istediğin zaman garajım senin
mustafa çok heyecanlı gördüm seni :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw bir börektir koldur muhabbet gidiyor hayırdır.
Bu arada arkadaşlar bugun itibariyle ruhsat ve plakamı aldım. 34 dd1702 artık yolarda karşılarız.
Yalnız ruhsat ilginç geldi bana.Ruhastta model yılı 2007 olarak yazıyor. Bu normalmi sunuçta motor 2006 k6 kasa.....
Foto moto hakkımız helaldir rica ederim....

zafer abi konumu itibarı ile biraz yoğun tanımayan arkadaşlar önyargılı davranmasın önümüzde bir hayli zaman var o zamana kadar net bir seyahat planı rota planlaması yaparız.
Oğuz çok teşekkür ederim sende ne zaman istersen arayabilirsin motoru beraber teslim alma konusunda ciddiyim yer sıkıntısı içinse biliyorsun istediğin zaman garajım senin
mustafa çok heyecanlı gördüm seni :p

selam

haklısın duffy bende bi alemim sanki zafer abi nin yoğunluğunu bilmiyorum...

ayrıca heyecan var tabiki ben burgmanıma bindiğim ve bineceğim her anı bu heyecanla yaşıyorum burgmanımı ve sizleri çok seviyorum...

bugün hava mükemmel içi neşe doluyor insanın hayırlı hafta sonları...

saygılar
mustafa

Herkese iyi hafta sonları arkadaşlar, hava süper, hep böyle gider umarım.
Ben motoru teslim alınca kar yağarsa intihar ederim:)
Duffy, samimi dostça yaklaşımların için çok teşekkür ederim. Sanırım haftaya Pazar günü motoru teslim alabilirim, o gün NBC'de buluşuruz, gelmek isteyen tüm arkadaşlarla, ben de sizlerle bir an önce tanışmak için can atıyorum:)
Burgman'ı almaya benimle gelen tüm arkadaşlara tatlı sözümdür:)

Hepiniz sağlıcakla kalın, size ve ailenize keyifli güzel bir haftasonu diliyorum.

Oğuz

selam

haklısın duffy bende bi alemim sanki zafer abi nin yoğunluğunu bilmiyorum...

ayrıca heyecan var tabiki ben burgmanıma bindiğim ve bineceğim her anı bu heyecanla yaşıyorum burgmanımı ve sizleri çok seviyorum...

bugün hava mükemmel içi neşe doluyor insanın hayırlı hafta sonları...

saygılar
mustafa

mustafa çok içten bir arkadaşsın.. sana da iyi hafta sonları kazasız belasız inşallah..

Herkese iyi hafta sonları arkadaşlar, hava süper, hep böyle gider umarım.
Ben motoru teslim alınca kar yağarsa intihar ederim:)
Duffy, samimi dostça yaklaşımların için çok teşekkür ederim. Sanırım haftaya Pazar günü motoru teslim alabilirim, o gün NBC'de buluşuruz, gelmek isteyen tüm arkadaşlarla, ben de sizlerle bir an önce tanışmak için can atıyorum:)
Burgman'ı almaya benimle gelen tüm arkadaşlara tatlı sözümdür:)

Hepiniz sağlıcakla kalın, size ve ailenize keyifli güzel bir haftasonu diliyorum.

Oğuz

abi tatlı varsa bende gelirim:queen:

Şaka yaptım hepberaber gider ortalığı yıkarız gelin alırmş gibi alırız aleme olay oluruz sen yeterki alıcağımız günü belirle.

selamlar

teşekkürler vedatarpacı o sizin içtenliğiniz......

saygılar...
mustafa

duffy, eğitim nasıl gidiyor derslerine çalışıyormusun bak imtahandan zayıf alırsan motora binmen yasak onagöre :p ama başarılı olursan sana güzel bir kutlama yaparız.:rendeer: derslerine iyi çalış senin şimdi eğitimde olman lazım ama online görüyorum:bounce kaytarmak yok:bounce:

Hava güzel ben evde motor bahçede ve ben çocuklara bakıcılık :pr: ve nette geyik yapıyorum:pr: :pr:

Arkadaşlar şu an saat 16.48 ben zuhtupasa...
Thai, ben,stingray,alper tim dördümüz Altan motordayız..Makara o biçim..çay sıcak..stingray elcik ısıtma taktı..:cat: Thai ye navigasyon montajı yapıoruz..:wiinkk: Hava süper çıkıştada bi tur atarız..:cherry: Bu saatden sonra gelen olursa bekleriz..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar için ne yapabiliriz.

arkadaşlar şimdi eve girdim.bugun hava inanılmaz güzeldi.yarında benzer bir hava durumu gozüküyor. Kimler müsait bir plan yapabilirmiyiz...:silent:

Tamer abi geç kaldım davetin için teşekkürler....:pr:
Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler...:cat:

bugün istanbuldan bursaya geçtim tek başıma:( yolda 6 tane wstrom gördüm ters istikamette 7.8 tanede bmw honda karışık feribota biniyorlardı bizim forumdanmı açaba neyse buluruz benim gezimde çok iyi geldi bursadada hawa harika yarında güzel olıursa bi piyasa yapıcam sözde kışın yatacaktı burgmanım ama uyku tutmadı keratayı bi solukta geldik bursaya bi isteği olan warmı bursadan sewgiler
tamer

Arkadaşlar şu an saat 16.48 ben zuhtupasa...
Thai, ben,stingray,alper tim dördümüz Altan motordayız..Makara o biçim..çay sıcak..stingray elcik ısıtma taktı..:cat: Thai ye navigasyon montajı yapıoruz..:wiinkk: Hava süper çıkıştada bi tur atarız..:cherry: Bu saatden sonra gelen olursa bekleriz..:rendeer:

selam
ah be abi benim dışarıda olduğum bir saatte mesaj atmışsın daha önceden haberim olsaydı kesin programımı orada olabilmek için değiştirirdim... Neyse sağlık olsun bi dahaki sefere......

saygılarımla
mustafa

Kaçırdınızzzzzz
Bayağı eğlendik
Thai'ye Navigasyon süper oldu
Isıtmalı elcikler süper konforlu hamam gibi gezip duruyoz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayde bakalım varmı bi action bugünde hava fena diil...:silent: hemde thai nin yaş günü...
Canım kardesim ziya...doğum günü kutlu olsun nice senelere....:rendeer:

Thai, doğum günün kutlu olsun nice senelere:flower: ::pulp:: ::biggrinn ::haapppy: ::cheeeeer ::shake2:: ::146:: ::wish:: ::wish:: ::wish::

ohoo gene neler dönmüş :mrgreen:
karabatu, eğitim iyi gidiyor ancak havalar böyle güneşli olunca dayanamıyorum
Ziya, artık adresleri sana soracam bundan sonra nerdesin dediğimde bana koordinat ver yeter :mrgreen:
İyiki doğdun ZİYA amca :mrgreen:::wish::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar