arkadaşlar cuma akşamı için daha önce verilmiş bir sözüm var kusura bakmayın. ama cumartesi öğleden sonra güzel bir anadolu kavağı gezisi yapabiliriz.
arkadaşlar cuma akşamı için daha önce verilmiş bir sözüm var kusura bakmayın. ama cumartesi öğleden sonra güzel bir anadolu kavağı gezisi yapabiliriz.
arkadaşlar izmirden merhaba 2003 model burgman an 400 aldım 21binde. farları söndüremedim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim kontak açıkken farlar sürekli yanıyor
Arkadaşlar herkeze selam ben Önder nihayet 2 senedir hayal edip durduğum Burgman'a kavuştum,yazılarınızı uzun süredir takip ediyorum çok faydalı bilgiler veriyorsunuz parmaklarınıza sağlıkinşallah en kısa sürede tanışırız
Aramıza hoşgeldin önder motosikletin kaç model ne renk kaça aldın km si nedir ? kazasız belasız kullanmak dileği ile hayırlı oılsun
Hoş bulduk dostum motosikletim 2005 model gri renk,7000 tl ye aldım km si de 6000 de,aldığım arkadaş boyu yetmediği ve 400 lük makine tecrübesi olmadığı için motoru sol tarafa yatırmış sinyalin oradan orta ayaklığın oraya kadar çizik mevcut,motor 1 senedir garajda yatıyordu mekanik açıdan şu an bir problemi yok motorun ama hararet normal ısıya ulaştıktan sonra debriyajdan bir uğultu geliyor sanırım bir temizlik istiyor.
6000 km'deki bir motorun debryajından böyle ses gelmesi pek normal gelmedi bana. Tabi kullanıma bağlı olarak debryaj çabuk aşınabilir ama sorun başka birşeyde olabilir.
2 günde 250 km yaptım, dün km telinde sorun çıktı sanırım, ibre çalışmıyor ya koptu yada yerinden çıktı![]()
6000 km'deki bir motorun debryajından böyle ses gelmesi pek normal gelmedi bana. Tabi kullanıma bağlı olarak debryaj çabuk aşınabilir ama sorun başka birşeyde olabilir.
Bana da 6000 km de debriyaj sesi tuhaf geldi hele ki böyle kaliteli bir motorda,şu an sadece 500 km yol yaptım yani 6500 km oldu,bu sesi 2 kere duydum hafif gaz vererek kalktığımda yapıyordu biraz devirli kalktığımda ses yapmıyor.
teşekkürler nomarka.