Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler selam dün antalyadaydım şu an dalyandayım hava çok güzel yağrında izmire geçicem oradanda bursa ve istanbul.

Son düzenleme:
orda kaldığımız sürede baya bir otel pansiyon sahibiyle tanışmıştık da acaba onlardan birisindemisiniz diye sormuştum...

serhatım sağol yardımın için işimi gördüm

kolpa naber çep telini yollasana bana

Son düzenleme:
pict0043ro6.jpg

ali kaptanın saç kavurması
123fi5.jpg

antalya
pict0011ui3.jpg

fetiyeden güzel bir manzara
pict0017iw3.jpg

artık yoruldum dalyana az kaldı km.1050 yi gösteriyor
pict0020xw0.jpg

kral mezarları dalyan
pict0042gk0.jpg

ali kaptanın teknesi tavsiye ederim bu adam dalyanda tek
pict0029mv0.jpg

manzarasına diyecek laf yok

pict0025no6.jpg

yok böyle bir deniz

daha resimler var ama pc de bunlar kayıtlıydı birde zift resimleri var motorun her yeri batmıştı pazar günü akşama kadar zift temizledim izmirde arka lastiğim balon yaptı sağolsun serhatım bana hemen netten yetkili servislere yönlendirdi teşekkürler serhatım

Son düzenleme:
savas53
msgını yeni gördüm özelden cvp yazdım.
resimler çok güzel bu kral mezarlarını baya bi ünlü oldu bu sezon:cherry:

Savas
ooohhh masallah gezmişsin .Kıskandırdın bizi.

Bizde bu hafta vedat sadi ben agvaya gitiik.
Oldukca hızlı bır gidiş geliş oldu ..
Vedata eğitim vermeye başladım yol eğitimlerini veriyorum.Gün geçtikçe iyleşmeye başladı..:queen:

Savas

Vedata eğitim vermeye başladım yol eğitimlerini veriyorum.Gün geçtikçe iyleşmeye başladı..:queen:

ya serhatçim gelebildin mi eve? hakkını helal et az tozumu yutmadın dün ağva dönüşü. öksür geçer :p

arkadaşlar ani planlanmış bir geziydi ama tek kelimeyle güzel di.

Savas

kıskandırıyorum ama gazada gelmiyonuz be kardeşim hep beraber yol yapalım

ya serhatçim gelebildin mi eve? hakkını helal et az tozumu yutmadın dün ağva dönüşü. öksür geçer :p

arkadaşlar ani planlanmış bir geziydi ama tek kelimeyle güzel di.

vedatım ne eyitimi bu yaa:mrgreen:

savas53
msgını yeni gördüm özelden cvp yazdım.
resimler çok güzel bu kral mezarlarını baya bi ünlü oldu bu sezon:cherry:

kolpa mesajın boş gelmiş baktım şimdi:pale:

Son düzenleme:
Sym ile başlayıp kymco ile devam eden ve Maxıscoterin kralı Suzuki burgman 650 ile devam eden motorsiklet yaşantısına Honda HayAt Onda:cherry:Deyip ALLAH bir manı vermesse HONDA nt 700 deauville devam edeceğiz
Artık bizde sukutiri :p birakıp hondanın güvenli sürüş 2 sinden sonra vitessci motorcusu olduk. Honda Hayat Onda:p:p:p

Yanlız birgün yine olursa yine Burgman 650 olur. Hakıkatten Kral Motor. Bu alemin kral maxı scoteri.

Son düzenleme:
nomarka sen napıyosun.. yoldamı resimler??

Bilgisayarımın başına yeni oturdum ve ilk işim ilk gezi yazıma başlamak oldu:)

Cuma akşamüstü başlayan yolculuk 1200 km sonra bu sabah işyerinde sonlandı. Bu kadar kısa zamanda bu kadar yol yaptım ama gerçekten iyiki yapmışım. Geceyi Aydın da arkadaşımda geçirip sabah hep beraber Aydın-Rüzgar Avcıları kulübüyle toplam 10 motor yola koyulduk. Ctesi Aydın-Denizli-Acıpayam üzerinden Saklıkent. Burada bir gece geçirildikten sonra pazar sabah tekrar yola çıkıldı. Dönüşte Fethiye-Ortaca-Köyceğiz-Dalyan-Muğla üzerinden Aydın'a vardık. Bu sabah Aydın'dan yuvaya döndüm. Resimlere gelince;

30082008148pv1.jpg

Yola çıkmadan önce (Gezideki en düşük hacimli motor benimki:salut:)

30082008150vy4.jpg

Denizli'den geçerken 30 Ağustos törenlerine yakalandık. Yolun açılmasını beklerken kavrulduk:pale:

31082008158bh4.jpg

Saklıkent, minik çadır ve benim Burgy:cherry:

31082008168rl9.jpg

Bir Saklıkent fotosu da benden:cat:

31082008182ku5.jpg

Dalyan'da Myra Motel'e uğruyoruz. Motelin sahibi Cavit bey aynı zamanda motorcu, kendisi ve Dalyan üzerine olan söyleşisi inanılmazdı. Burada biraz fazla kalınca dönüşümüz gecikti.

31082008186nk6.jpg

R1150GS'in pes edişi:) (Aydın'a 80 km kala gelen sesler üzerine duruldu ve tekerle oynadığımızda şaftla aksın bağlantı yerinden yağ boşaldı:salut: Bu arada motor 89binde:queen:)

İlk gezi yazımı burada noktalıyorum. Gezilerinde bana da yer açan RüzgarAvcılarına teşekkür ediyorum. Kendilerindeki kusursuz sürüş ve grup ruhu süperdi, yalnız zaman zaman 140'larda gitmemiz Saklıkent kaçıyor mu dedirtti, bu kadar uzun süreli yüksek süratta gitmemiştim, egzoz ucundaki çemberin nikelajı kabardı :salut:

Son düzenleme:
Gezideki en düşük hacimli motor benimki:salut:

30082008150vy4.jpg

bu şekilde bakınca daha bi anlamlı oldu sanki o tankların yanında:p

resimler 1200km için çok az olmuş... senin kral mezarı foton yokmu:p
bu arada bende dalyana 2. gidişimde myra hotelin hemen yanındaki kamp alanında kalmıştım. benim gittiğim dönemde omm nin bir organizasyonu vardı orda ve garajı motor doluydu...

arkadaşlar buradan hepinize ilan ediyorum önümüzde gitmeyi planladığımız gezi saklıkente olsun. bende kral mezarlarını görmek istiyorum :)

kral mezarları dalyanda ama isterseniz geziyi dalyana yapın vedat abi görmesi daha kolay olur:p

vedat sen ne dediğinin farkındamısın okadar uzun yol yapıcan yani en sonunda gözlerim yaşardı hadi ben varım :mrgreen:

pict0010no5.jpg

buda antalya dönüşü yayla yolunda 10 km.zift çamurundan geçişim
pict0007hb5.jpg

pict0008fn9.jpg

pict0009no9.jpg

bütün pazarım temizlik yapmayla geçti allahtan mazot sorunum yok babam tırcı deposuda fuldü bol mazotla yıkadım makinayı

Son düzenleme:
Oyy Savaş ne olmuş motor, zift otesi bişey bu.. Kimbilir nasıl uğraştın temizlemek için işkence gibidir..

savaş birde temizledikten sonraki fotosunu koy da içimiz rahat etsin arkadaşım ya. vallahi yüzüm buruştu görünce

ALLAH kaza bela vermesin. bunlar temizlenir geçer..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar