vedat abiden sonra başkalarınında mı kaskına sataşmaya başladınız:silent:
:queen::queen::queen:
erencim kıskanç onlar ne yapacaksın paraları yetmiyor şöbiyet almaya sonra çamur atıyorlar caaanım kaska. şu an kaskım çalınsa veya kaybolsa alacağım kask gene j1 dir. o kadar.:cat:
multitoplar sizi
haa bu arada perşembe akşamına program yapmayın gayrısız istiyorum hepinizi.
birde ben göreyim şu boğaz kıyısını
Ya aldın şöbiyeti sonradan pişman oldun, sen kaskı kaybetsen sırf inadından aynı kasktan alırsın, ben seni bilmem mi:wiinkk:
Hatta ne gerek var eski kaskımı kullanırım o da iş görüyor dersin:queen:
Şaka bir yana şoi den memnunum ben vedatcım bir ara bakalım sanada
Savaş iyi yolculuklar dönünce yaparız yine bir organizasyon..
@savaş53
izmir-ortaca arası yol üstünde 4 tane radar var. paranoyak oldum yolda dikkatli ol sende. karşıdan gelen arabaların selektörlerine bak mutlaka beni artçım uyardı hep selektörleri görüp yawaşladık. radardan yavaş geçmiş olmama ilk 2 tanesinde durdurdular asayiş kontrole 15er dakka ruhsat sorgusu bekledim. 2. den sonra taktik öğrendim radarı gördükten sonra başka bi aracın arkasına yapışıp devam ettim. ilk kimi görürlerse onu durduruyolar kontrole ve onu kontrol ederken başka araç durdurmuyolar...
tmm o zaman aynı rotadan bahsediyoruz. aydın otobanı rahat ama otobandan çıktıktan sonra çok dikkatli olmak lazım. radar kaynıyor. dönüşte özellikle baktım gece olmasına rağmen genede yollardaki radarlar yerinde duruyordu.

@nomarka
iyi yolculuklar sana gaza geldiğine pişman olmıcaksın...
sana bi tane saklıkent fotosu koyayım dönüşünde fazlasını senden geri isterim ama
saklıkent deki restorantlara dikkat et derim. biz yol üstüne tanıştığımız birisinin selamıyla arkadaşının restoranına gittik, yemekle beraber peçete altında kazık getirmiş üstüne onu da yedik.r:
selamsız gitseydik kim bilir ne yermiş:queen:
vedat abi zaten o kıyaklara alıştığımızdan peçete altındaki kazığı bu kadar yadırgadık. bereket nasolsa başkasının selamıyla gittik deyip bol bol yiyip içmemişiz.
bu arada her yere yakın olma konusuna katılmıyorum sizde geliboluya karadenize yakınsınız. ben sırf geçen haftasonu 2 gün için dalyana gittim izmirden 350km. gönül gezmek istesin gerisi bahane. hee bide hanım izin versin demek gerek heralde:wiinkk:![]()
@nomarka
iyi yolculuklar sana gaza geldiğine pişman olmıcaksın...
sana bi tane saklıkent fotosu koyayım dönüşünde fazlasını senden geri isterim ama
saklıkent deki restorantlara dikkat et derim. biz yol üstüne tanıştığımız birisinin selamıyla arkadaşının restoranına gittik, yemekle beraber peçete altında kazık getirmiş üstüne onu da yedik.r:
selamsız gitseydik kim bilir ne yermiş:queen: