nomarka sen napıyosun.. yoldamı resimler??
Bilgisayarımın başına yeni oturdum ve ilk işim ilk gezi yazıma başlamak oldu
Cuma akşamüstü başlayan yolculuk 1200 km sonra bu sabah işyerinde sonlandı. Bu kadar kısa zamanda bu kadar yol yaptım ama gerçekten iyiki yapmışım. Geceyi Aydın da arkadaşımda geçirip sabah hep beraber Aydın-Rüzgar Avcıları kulübüyle toplam 10 motor yola koyulduk. Ctesi Aydın-Denizli-Acıpayam üzerinden Saklıkent. Burada bir gece geçirildikten sonra pazar sabah tekrar yola çıkıldı. Dönüşte Fethiye-Ortaca-Köyceğiz-Dalyan-Muğla üzerinden Aydın'a vardık. Bu sabah Aydın'dan yuvaya döndüm. Resimlere gelince;
Yola çıkmadan önce (Gezideki en düşük hacimli motor benimki:salut
Denizli'den geçerken 30 Ağustos törenlerine yakalandık. Yolun açılmasını beklerken kavrulduk

ale:
Saklıkent, minik çadır ve benim Burgy:cherry:
Bir Saklıkent fotosu da benden:cat:
Dalyan'da Myra Motel'e uğruyoruz. Motelin sahibi Cavit bey aynı zamanda motorcu, kendisi ve Dalyan üzerine olan söyleşisi inanılmazdı. Burada biraz fazla kalınca dönüşümüz gecikti.
R1150GS'in pes edişi

(Aydın'a 80 km kala gelen sesler üzerine duruldu ve tekerle oynadığımızda şaftla aksın bağlantı yerinden yağ boşaldı:salut: Bu arada motor 89binde:queen
İlk gezi yazımı burada noktalıyorum. Gezilerinde bana da yer açan RüzgarAvcılarına teşekkür ediyorum. Kendilerindeki kusursuz sürüş ve grup ruhu süperdi, yalnız zaman zaman 140'larda gitmemiz Saklıkent kaçıyor mu dedirtti, bu kadar uzun süreli yüksek süratta gitmemiştim, egzoz ucundaki çemberin nikelajı kabardı :salut: