Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

duffy bu son dişli yağı mevzusu baya derinmiş ya amerikadakiler bile öylemi böylemi diye tartışmaya başladı:mrgreen:
suzikiden sana bir geridönüş oldumu:silent:

hoşgeldin nurettin kardeş, sanırım sen istanbulu terk ettin.

Pegaso 650 ile 4-5K süren enduro koşuşturmalarından sonra "ne ülen bu vites mites" diyerekten bir Burgman AN400 K7 ile geri döndüm.

Suzuki Burgman Paylaşım topiğini açtıktan sonra motosikleti değiştirdiğimden ancak şimdi tekrar yazmak nasip oldu :)

Herkese selamlar, yaşasın CVT! :)

Pegaso 650 ile 4-5BinKm süren enduro koşuşturmalarından sonra "ne ülen bu vites mites" diyerekten bir Burgman AN400 K7 ile geri döndüm.

Suzuki Burgman Paylaşım topiğini açtıktan sonra motosikleti sattığımdan ancak şimdi tekrar yazmak nasip oldu :)

Herkese selamlar, yaşasın CVT! :)

CVT yi açarmısın? manası nedir?

Son düzenleme:
Tekrar selamlar, evet Antalya'dayım.

CVT yi açarmısın? manası nedir?

CVT = Continuously Variable Transmission = Devamlı Değişken Şanzıman

Konu ile ilgili link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Continuously_variable_transmission

http://auto.howstuffworks.com/cvt2.htm

cvt.350.gif

cvt-14.gif

Son düzenleme:
duffy bu son dişli yağı mevzusu baya derinmiş ya amerikadakiler bile öylemi böylemi diye tartışmaya başladı:mrgreen:
suzikiden sana bir geridönüş oldumu:silent:

Aslında derin bir konu ben bir kere motorumda değişirken şahit oldum kesinlikle motor yağı değildi 200ml. lik şeyden ne kadar konu çıktı :D Suzuki'nin satış sonrası muhteşem çalışıyor sitesinde ki bize ulaşın kısmındaki 3 maile attım bir tanesi zahmet edip daha yazmadı bakalım ne olacak.

Aslında derin bir konu ben bir kere motorumda değişirken şahit oldum kesinlikle motor yağı değildi 200ml. lik şeyden ne kadar konu çıktı :D Suzuki'nin satış sonrası muhteşem çalışıyor sitesinde ki bize ulaşın kısmındaki 3 maile attım bir tanesi zahmet edip daha yazmadı bakalım ne olacak.

0 (262) - 648 00 00
Halis Bey ya da satış müdürü Burak Bey ile görüşebilirsiniz.

Halis Bey'de Burgman AN400 K7 kullanıcısıdır.

valla haftasonu tekrar tası açtığımda tekrar yağı dişli yağı ile değiştirmeyi dünüyodum ama sanırım değiştirmicem motor yağı olarak kalmasının bi sakıncası yok. ;)
bide bilgisi olan varsa bu plastik kısımları tuturmak için olan pimlerin bi kısmı kırık bende onların yenisi nerden bulabilirim? bulunur bişeymidir?

evet bu akşam fuara gitmeyi düşünüyorum.hafta sonuna kalırsa sakata gelebilir.

Son düzenleme:
Vedat, ben cumartesi gidebilecem işten çık koşturarak git zaman kalmaz gibime geliyor

üfff şimdi fuardaki bütün motörlar banamı kalacak gene yaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
gidemedim abi iş çıktı. zaten erkanda yanlışlık et süt ürünleri fuarına gitmiş:)

o zaman ne yapıyoruz c.tesi ben karşıya geçecem hanımı kayınvalide'ye bırakacam Bakırköy'e yani sonra bilmiyorum metro ile Bakırköy'den gitmek dahamı iyi olur acep. Tarık davetiyeler de son durum ne bir de siz nasıl geleceksiniz olmadı buluşalım araba ilede geçebiliriz

selam

arkadaşlar merhaba mt ye vermiş olduğum uzunca bir aradan sonra yine buradayım

nasılsınız iyimisiniz buraları coşturmuşsunuz maşallah

sebebini anlayamadığım bu hasret nedendir bilmem en kısa sürede buluşmak dileklerimle...

nasip olursa bende cumartesi cünü fuara gitmek istiyorum...nasipse görüşürüz...

Bu arada 2007 K7 lerde son durum ne oldu. 5 li debrijaj işi kesin çözdümü.
Bu topikte hep doğrular anlatılmştır. Fuarda k7 alacaklara ışık tutar.

Merhaba arkadaslar birşey sormak istiyorum diyelimki bir motor satın aldım, üstüme noter satışı yapıldı ama ruhsatı üstüme gecirmedim (1ay süresi olduğu için) osıradada maddi bir aksilik oldu satmaya karar verdim ruhsatı üstüme geçirmeden noter satış belgesiyle tekrar satış yapabilirmiyim.
yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaslar birşey sormak istiyorum diyelimki bir motor satın aldım, üstüme noter satışı yapıldı ama ruhsatı üstüme gecirmedim (1ay süresi olduğu için) osıradada maddi bir aksilik oldu satmaya karar verdim ruhsatı üstüme geçirmeden noter satış belgesiyle tekrar satış yapabilirmiyim.
yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım merhaba

bu konuyu direk yerinden yani noter den öğrensen daha iyi olur çünkü zırt pırt kanun değişiyo vs.. yanlışlık yapmamak için bi notere danış derim.

Ruhsatı üstüne geçirmeden noter satışı ile vermen zor çünkü kati satış sözleşmesinin dışında noterin ruhsatın bir yaprağına da devir şerhini koyması önce onun kalkması gerekli kalkması için tek bir yöntem ruhsatı üstüne alman ve o sayfanın yenilenmesi ancak yine de bir notere sormanda fayda olacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar