Pegaso 650 ile 4-5K süren enduro koşuşturmalarından sonra "ne ülen bu vites mites" diyerekten bir Burgman AN400 K7 ile geri döndüm.
Suzuki Burgman Paylaşım topiğini açtıktan sonra motosikleti değiştirdiğimden ancak şimdi tekrar yazmak nasip oldu
Herkese selamlar, yaşasın CVT!
Pegaso 650 ile 4-5BinKm süren enduro koşuşturmalarından sonra "ne ülen bu vites mites" diyerekten bir Burgman AN400 K7 ile geri döndüm.
Suzuki Burgman Paylaşım topiğini açtıktan sonra motosikleti sattığımdan ancak şimdi tekrar yazmak nasip oldu
Herkese selamlar, yaşasın CVT!![]()
CVT yi açarmısın? manası nedir?
duffy bu son dişli yağı mevzusu baya derinmiş ya amerikadakiler bile öylemi böylemi diye tartışmaya başladı:mrgreen:
suzikiden sana bir geridönüş oldumu:silent:
Aslında derin bir konu ben bir kere motorumda değişirken şahit oldum kesinlikle motor yağı değildi 200ml. lik şeyden ne kadar konu çıktıSuzuki'nin satış sonrası muhteşem çalışıyor sitesinde ki bize ulaşın kısmındaki 3 maile attım bir tanesi zahmet edip daha yazmadı bakalım ne olacak.
Vedat, ben cumartesi gidebilecem işten çık koşturarak git zaman kalmaz gibime geliyor
Deniz bende cumartesi gidicem sanırım, bu akşam işim çıktı haberleşiriz..
Vedatıda alırız:queen: o bu akşam çalışsın bize rehberlik yapar![]()
üfff şimdi fuardaki bütün motörlar banamı kalacak gene yaaaaaaaaaaaaaaaa
gidemedim abi iş çıktı. zaten erkanda yanlışlık et süt ürünleri fuarına gitmiş![]()
Merhaba arkadaslar birşey sormak istiyorum diyelimki bir motor satın aldım, üstüme noter satışı yapıldı ama ruhsatı üstüme gecirmedim (1ay süresi olduğu için) osıradada maddi bir aksilik oldu satmaya karar verdim ruhsatı üstüme geçirmeden noter satış belgesiyle tekrar satış yapabilirmiyim.
yardımcı olursanız sevinirim.