burak244_1
SLM
an 125 için koruma demiri almak istiyorum.nerelerden alabilirim ve fiyatı nedir?bilgi verebilirmisiniz
Suzuki yetkili servislerinde 120 YTL idi sanırım, bizim mahallede Kanuni servisinde ise 90 YTL dediler, sormak lazım motorsiklet servislerinde olmasa bile getiriyorlar....
Bu Karaşovalyede en uygun hız sahsen 80 dir.Motor 80i vurdugunda tamamen farklı bıhal alıyo.Cıkarttıgı ses,O verdıgı guvenlık hıssı harıka!suan 2 defa 80 yapma ımkanım oldu...
Yokuş aşağı rüzgarsız yolda kesinlikle 110 görecektir.:cat:Ben çeşitli şekillerde zorlamama rağmen bir türlü şu 110 unu göremiyorum, artık şüphelenmeye başladım kesin bir şey var benim motorda100' ü kesinlikle geçmiyor, ama sırf meraktan ve gayet boş ortamlarda yaptım, gündüz yağışsız havada yaptım kimse yanlış anlamasın, yoksa kesinlikle 80 km arkadaşların da dediği gibi ideal, o hızı geçince güvenlik hissi yokoluyor bu motorda
G. BEREKET aslında akıl karıştıracak bir şey yok, ihtiyaçlarını ve bütçeni tam belirledikten sonra emin ol fazla alternatifinde yok zaten piyasa da...
Ben çeşitli şekillerde zorlamama rağmen bir türlü şu 110 unu göremiyorum, artık şüphelenmeye başladım kesin bir şey var benim motorda100' ü kesinlikle geçmiyor, ama sırf meraktan ve gayet boş ortamlarda yaptım, gündüz yağışsız havada yaptım kimse yanlış anlamasın, yoksa kesinlikle 80 km arkadaşların da dediği gibi ideal, o hızı geçince güvenlik hissi yokoluyor bu motorda
G. BEREKET aslında akıl karıştıracak bir şey yok, ihtiyaçlarını ve bütçeni tam belirledikten sonra emin ol fazla alternatifinde yok zaten piyasa da...
sahibinden.com da bi dünya sıfır ilanı var aradın mı sen oradakileri
bence yedek parça sıkıntısı pek olmaz sonuçta 2007-2008 yıllarında yüzlerce an 125 satıldı. 2. el piyasası zıplar ama alıcı bulamaz gibi geliyor bana.olaya biraz daha farklı bakarsak motorun fazla olmaması motorumuzu özel kılıyor olabilir mi)